YÖ - Mitä jos mä rakastan

Sat 24.11.2018 19:00Avanti Hall

39,50€

Art Factory Info:
+358 10 231 8200.

Buy tickets

Konserteissa kuullaan läpileikkaus Yön 37 vuotisen uran hiteistä ja muista rakastetuista lauluista. Salonkikelpoisissa olosuhteissa pääsevät oikeuksiinsa niin Tia-Maria, Vie mut minne vaan kuin Likaiset Legendat -kappaleet. Lisäksi materiaalia kuullaan syys-lokakuun taitteessa julkaistavalta uudelta levyltä, jolta esimakua on saatu jo Mitä jos mä rakastan sua -biisin muodossa. Tuorein hitti on juhlinut niin radio- kuin Spotify-listoilla.

Yön konsertit rakentuvat kahdesta setistä. Ensimmäisellä puoliajalla kuullaan akustisempi osuus ja väliajan jälkeen sähköinen setti.

Mukana kiertueella ovat myös Uuden Musiikin Kilpailusta tunnetuksi tullut Stella Christine ja Voice of Finlandissa Ollin joukkueessa kisannut Mia Suszko. Molemmat toimivat paitsi taustalaulajina myös kiertuekitaristeina.

Pitkästä aikaa Yö-yhtyeen kokoonpanossa nähdään vierailevia muusikoita. ”On älyttömän mukavaa ja innostavaa päästä soittamaan kahden näin lahjakkaan ja taitavan nuoren muusikon kanssa. Mia ja Stella tuovat hienon lisän konsertteihimme ja istuivat porukkaan välittömästi”, yhtye kommentoi.


Ikärajaton.

kesto: n. 2 h 30 min sisältäen väliajan.

Väliaikatarjoilut: vitriini@fazerfoodco.fi, puh. 040 823 6883

Show and tickets

All events

Restaurant Vitriini

Pre-order catering