VIERAISSA: Ikääntyminen. Uhka vai mahdollisuus?

Ma 1.10.2018 19:00

15 e

Liput: Taihehalli & ravintola Vitriini

Taidetehtaalla käynnistyy uusi keskustelu ja musiikki-iltama sarja syksyllä 2018. Illan isäntänä toimii näyttelijä Ari-Matti Hedman ja hänen johdolla keskustellaan mielenkiintoisista aiheista eri alan asiantuntijoiden kanssa. Luvassa on myös musiikkia ja laulua eri aiheiden innoittamana. Ravintola Vitriini luo miellyttävät puitteet ja lipun hintaan kuuluu myös ruokailu. Tervetuloa! 

Ma 1.10. klo 19.00 

IKÄÄNTYMINEN, UHKA VAI MAHDOLLISUUS?

Ikääntyminen ja sen vaikutus työkuntoon, ihmissuhteisiin, muistiin jne. 
Ari-Matti Hedmanin vieraana THL:n tutkijaprofessori Harriet Finnen, gerontologian erikoislääkäri ja tohtori. Harriet on myös entinen näyttelijä, joka oli 70-luvulla mukana suositussa suomalaisessa Naapurilähiö-sarjassa. Sittemmin hän menestyksellisesti suuntasi lääketieteen pariin ja on esiintynyt asiantuntijana useissa TV:n keskusteluohjelmissa ja kirjoittanut lehtikolumneja kansantajuiseen tyyliin. Illan toinen vieras on näyttelijä Ilmari Saarelainen. Ilmari on eläkkeellä oleva entinen Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä. Tämä kansan rakastama koomikko, tuttu mm. Tankki Täyteen ja Sisko Ja Sen Veli TV-sarjoista, on syksyllä jo 74-vuotias, mutta edelleen täydessä iskussa ja työkunnossa. Ilmarin tarinointia ja muisteluja ei voi nauramatta kuunnella! Musiikkia iltaan tuodaan vuosikymmenten varrelta. Pianistina Jukka Nykänen.

LIPPUJA

Liput 15 € ennakkoon Ravintola Vitriinistä tai Taidehallista. Lipun hinta pitää sisällään buffet ruokailun ja illan ohjelman. Ohjelma alkaa klo 19.00 joten kannattaa olla ajoissa 
paikalla. Osoite on Läntinen Aleksanterinkatu 1. Tervetuloa! 
 
Tapahtuman tuottaa Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut
 

Kaikki tapahtumat