Armand Sabal-Lecco

To 3.4.2014 21:00Tehdassali

17,50 €

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Ikärajaton
20.30 ovet avataan

21.00 KaKalMas - Tyyskä/Katz/Törnroos
22.00 Armand Sabal-Lecco with Strandberg Project feat. Jukka Gustavson


Konsertti päättyy noin klo. 23.00

KaKalMas - Tyyskä/Katz/Törnroos:


KaKalMas on kitaravirtuoosin Mika Tyyskän, urkutaituri Kalle Katzin ja rumpali Thomas Törnroosin alter ego bändi Mr Fastfinger Bandille.

KaKalMas on kokeileva ja paljon improvisoiva bändi joka kuuluu tyyliin Jam Band. Amerikassa Jam Band tyyli on erittäin suosittu. 1960-luvulla ensimmäinen Jam Band oli Grateful Dead.

KaKalMas jopa säveltää suoraan konsertti tilanteessa. Tyyskä, Katz ja Törnroos nauttivat todella paljon tästä konseptista ja tyylistä ja hyvä ja hauska fiilis tarttuu myös yleisöön.


Armand Sabal-Lecco with Strandberg Project

featuring Jukka Gustavson.

 

Progressiivinen musiikki kohtaa afrofunkin! Armand Sabal-Lecco on arvostettu basisti/säveltäjä Kamerunista, joka nousi maailman tietoisuuteen 90-luvun alussa yhteistyöllä Paul Simonin kanssa levyillä 'Concert in the Park' sekä 'The Rhythm of the Saint'. Armandin meriitteihin kuuluu myös levytykset Ringo Starrin sekä Carole Kingin kanssa. Porvoossa kuullaan musiikkia Armand Sabal-Leccon uudelta levyltä sekä miehen huimia soittosuorituksia. Armand kuuluu basistikollegojensa Stanley Clarken sekä John Patituccin suosikkeihin ja on esiintynyt useasti herrojen levyillä sekä säveltäjänä että basistina.

Strandberg Project:

Armand Sabal-Lecco: basso, lyömäsoittimet & laulu
Jan-Olof Strandberg: nauhaton & 6- kielinen basso  
Jukka Gustavson: Laulu & kosketinsoittimet
Sami Virtanen: kitara
Jartsa Karvonen: rummut & lyömäsoittimet

Kakalmas kuva: Kuvaaja Liina Toiviainen

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat