Acoustic: Frida Andersson

La 27.2.2016 19:00Tehdassali

22,50 / 20 €

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Koe monilahjakkuus Frida Andersson Taidetehtaan Acoustic -klubilla

Tammisaaressa syntynyt Frida Andersson on suomalainen laulaja-lauluntekijä joka kertomusten mukaan jo nelivuotiaana ilmoitti vanhemmilleen ryhtyvänsä laulajaksi, ja siksi hän juuri päätyi. Laulun ohella Frida on myös kitaristi ja kouluttautunut ääniteknikko ja vieläpä suomen lucia vuosimallia 2007!

Samana vuonna Frida kirjoitti sopimuksen Cosmos Music Groupin (Bonnier Amigo) kanssa ja julkaisi esikoisalbuminsa ”Busy missing you”.  Levyllä työskenteli monta tunnettua muusikkoa kuten Teemu Brunila ja Anna Eriksson sekä tuottaja Hannu Korkeamäki. Levy julkaistiin vuonna 2010 myös Ruotsissa, Kanadassa sekä Puolassa.

Frida palasi ruotsiin vuonna 2011 pistäen pystyyn oman levy-yhtiönsä Casual Friday Musicin vain vuoden sen jälkeen.  Toinen levy ” Sister ” julkaistiin myös vuonna 2012. ”Elvi’s Song” nousi kahdeksannelle paikalle Radio Suomessa.  Frida on myös keikkaillut ahkerasti Kiinassa vuodet 2012 ja 2013.

Fridan kolmas levy ”Håll mig Hårt” julkaistiin täysin Casual Friday Musicin kautta ensin suomessa ja vuonna 2014 myös ruotsissa. Levyn tuotti Andreas Dahlbäck ja Petter Näse ja sai osakseen paljon arvostusta jo ennen virallista julkaisuaan.  Levy on myös Fridan ensimmäinen ruotsinkielinen pitkäsoitto.  Frida on myös ollut kiertueella m.m. Bo Kaspers Orkesterin kanssa, ja on seurauksena julkaissut sinkun ”Drömlänges” yhteistyössä Bo Sundströmin kanssa.

Kuuntele "Drömlänges" tästä.

Kevään seuraavat Acoustic -klubit

Viitasen Piia, Matti Johannes Koivu sekä Ida Elina & Celenka

Acoustic tuo artistin lähelle

Acoustic -klubeille tullaan viihtymään, viivähtämään ja virkistymään ajakohtaisten artistien ja puhuttelevan musiikin pariin. Acoustic -klubeilla kuullaan myös tarinoita tekijöistä. Intiimi Tehdassali ja haastattelija Jocke Lybeck takaavat, että yleisö pääsee lähelle artistia.

Sarjan tuottaa Porvoon Taidetehtaan säätiö. Pääyhteistyökumppanit ovat Aktia säätiö Porvoo ja Itäväylä sanomalehti. Sarjaa tukee Musiikin edistämissäätiö.

 

 

 

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat