Jean Sibelius 150 vuotta – Onnea Janne!

Ti 8.12.2015 19:00Avanti-sali

22,50/17,50 €

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Suuri kuoro- ja orkesterikonsertti

Finlandia -laulajat, Juhlaorkesteri, kapellimestari Pekka Häkkinen.

Finlandia -laulajat on neljän mieskuoron laulajista koottu suurkuoro: Järvenpään Mieslaulajat, Keravan Mieslaulajat, Runebergskören sekä Tuusulan Mieslaulajat.

Juhlaorkesteri koostuu monesta eri orkesterista; konsertin aikana kuullaan Keskisen Uudenmaan ja Porvoonseudun musiikkiopiston yhdistetty sinfoniaorkesteri sekä Vantaan musiikkiopiston A-puhallinorkesteri Vamos ja Porvoonseudun musiikkiopiston Porvoon puhallinorkesteri.

Järvenpään Mieslaulajat; laulun iloa jo vuodesta 1948. Kuoron ansioluettelo on väistämättä erittäin mittava, sillä toiminta on ollut aina huomattavan tavoitteellista. Esiintymismatkat niin kotimaassa kuin ulkomaille ovat kuuluneet kuoron ohjelmaan kautta aikojen. Vuosien mittaan on myös syntynyt yhteensä kymmenen levytystä. Kuoronjohtajana toimii Filip Häyrynen.

Keravan mieslaulajat on 1928 perustettu perinteikäs mieskuoro. Kuoro on aktiivisesti mukana kansallisessa, keravalaisessa ja Keski-Uusimaalaisessa kulttuuritoiminnassa. Kansainvälinen toiminta on laajentunut jatkuvasti: kuoro on järjestänyt konserttimatkoja Ruotsiin ja Unkariin ja he ovat aktiivisesti mukana Suomen ja Viron kuoroelämän tapahtumissa. Kuoron musiikillisena johtajana toimii muusikko/pedagogi Teppo Salakka 

Runebergskören BSB on Porvoossa toimiva ruotsinkielinen mieskuoro. Kuoron vahvuus on noin 50 henkeä, joukossa moni suomenkielinen. Kuoro johtaa Teppo Salakka.

Tuusulan mieslaulajat on perustettu vuonna 1968 ja samana vuonna oli kuoron ensiesiintyminen Riihikallion kansakoulun vihkiäisissä. Kuorossa on n. 30 laulajaa. Kuoron laulunjohtajana toimii Sabrina Ljungberg.

 

 

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat