TID Business Forum

6.3. 8:30 + 7.3.2017 9:00 Avanti-sali

143,50 €

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Miten yritys pärjää globaalissa kilpailussa? Mihin kannattaa panostaa yrityksen kasvussa ja kaupankäynnissä? Mistä menestys alkaa, miten se jatkuu?

Tule TID Business Forumiin kuulemaan, osallistumaan, innostumaan, oppimaan, verkostoitumaan ja hyötymään. Seminaarissa puhujat Suomen elinkeinoelämän huipulta kertovat innostavissa puheenvuoroissaan, kuinka he ovat onnistuneet, mitä yrityksen kehittäminen edellyttää ja mistä työkalut, jotka mahdollistavat tämän.

Mukana ovat muun muassa ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, ST1 perustaja ja omistaja Mika Anttonen, Iso-Britannian Suomen suurlähettiläs Sarah Price,   Keskuskauppakamarin kansainvälisten asioiden johtaja Timo Vuori sekä Eltete Groupin omistaja ja toimitusjohtaja Bo Österman.

Ohjelma alkaa klo 9.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

E4B - Experts for Business - Bisneksen osaajat
Tehdassali
ma 6.3. klo 14-17 avoinna seminaariin osallistuville
ti 7.3. klo 9-15 vapaa pääsy

Yrittäjä, ajattele tilannetta, jossa pystyt sopimaan tapaamisen yritysneuvojan, rahoittajan, sijoittajan, kirjanpitoammattilaisen, konsultin, koulutusjärjestäjän ja vaikkapa myyntiammattilaisen kanssa samalle päivälle samaan paikkaan.

E4B -tapahtumassa ovat koolla kaikki tahot saman katon alla palvelemassa juuri sinua.

Päivitetty ohjelma, esiintyjät ja aikataulut TIDmedian sivuilta:
Tapahtuman järjestää TIDmedia
 

Tilaisuuden järjestää TIDmedia/TT-Tuulet Kustannus Oy, puh. 044 980 5510

 

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat