Maailman tärkeimmälle yleisölle: Tuiki joulupuu

11.12. 09:00 + 11.12.2017 10:00 Taidehalli

2 € / osallistuja

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

MOLEMMAT ESITYKSET OVAT TÄYNNÄ!

 
Tuiki joulupuu!
 
Iitu-hiiri näkee äitinsä kanssa ikkunasta maailman kauneimman joulukuusen. Hän tahtoisi myös koristella oman kuusen, mutta mistä joulupuu ja koristeet?
 
Äiti kertoo kuusen löytyvän metsästä, mutta koristeita ei ole. Iitu päättää lähteä etsintämatkalle, yksin, äitinsä varoittelusta huolimatta. Iitu kohtaa tutkimusmatkallaan tuntemattomia metsän asukkeja ja kotieläimiä, joiden vaarallisuudesta hänellä ei ole aavistustakaan.
 
Rohkea ja sinnikäs hiirulainen pinnistelee koristeiden löytämiseksi ja niitä kertyykin, mutta ei tarpeeksi. Väsymys käy Iitun käpälään. Hiirulaisen joulumieli on kuitenkin tällä välin tarttunut eläimiin. Iitua odottaa maailman kaunein tuikkiva yllätys!
 
Tuiki joulupuu on Gaby Hansenin ja Christine Leesonin lasten kuvakirjaan pohjautuva nukketeatteriesitys. Sen teemana on sinnikkyys ja omaan tekemiseen uskominen. Kun omat voimat loppuvat, ystävät ja kylän eläimet yhdistävät voimansa. Pienen hiiren pienestä ajatuksesta kasvaa kauneutta, ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä.  
 
Kuva: Gitta Majewski
 
Kaikki esitykset Taidehallissa, 2. krs. Vain ennakkoon ilmoittautumisia. Esityksiin rajoitettu määrä lippuja. Liput: 2 €.
Ilmoittautuminen: katarina.broas@porvoo.fi tai p. 040 489 9920.
 

Kaikki tapahtumat