Red Nose Company: Keisarin uudet vaatteet

La 26.8.2017 16:00Tehdassali

Maksuton

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Uusi, odotettu lastenteatteriesitys Keisarin uudet vaatteet saa ensi-iltansa Aleksanterin teatterissa 17.9. Esitys on mahdollista nähdä ennakkoon Taidetehtaalla ja vieläpä ilmaiseksi - osana Moon Riverin ohjelmistoa!

Tämä on näyttelijöiden juhlaa! Huipputaitavat Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama tekevät nyt hyppäyksen lastenteatterin pariin. Hulvattomassa esityksessä vaihdetaan roolista toiseen ja huomioidaan kaikenikäiset katsojat.

H.C.Andersenin klassikkosatuun punotaan menevää musiikkia Aviciista Abbaan. Lapsille tarina tarjoaa analogioita koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri -- mutta yksi asia on universaali ja varma: alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

Näyttelijäkaksikko Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman esitykset ovat keränneet viimeisen kolmen vuoden ajalta jo yli 15 000 katsojaa ympäri maan.

Red Nose Company on helsinkiläinen teatteriryhmä, joka kiertää Suomea huippusuosituilla esityksillään Juoksuhaudantie ja Punainen viiva. Keisarin uudet vaatteet on ryhmän odotettu, ensimmäinen lastenteatteriesitys. Vuonna 2017 Red Nose Company tekee Punainen viiva -esityksellä valtakunnallisen Suomi 100 -kiertueen.

www.rednose.fi
@rednosefi
#rednosefi

Esitys ja liput

La 26.08. 16:00 Tehdassali

Maksuton

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Kaikki tapahtumat