Golden ABBA Show

Pe 9.11.2018 19:00Avanti-sali

43,50/39,50/30,50€

Taidetehtaan info:
010 231 8200.

Osta lippu

Vaikka ABBA on pysytellyt poissa estradeilta ja studiosta yli 30 vuotta, sen kultainen kimallus ei ole hiipunut minnekkään. Ruotsalainen ABBA on edelleen yksi kaikkien suosituimmista ja myydyimmistä yhtyeistä, jonka ajatonta diskooppia rakastavat yhä kaikenikäiset kuulijat ympäri planeetan.

Koe Abban tarina uudelleen! Upeat laulajat, tanssijat ja huippuorkesteri saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat pääsevät keskelle Abba-huumaa. Golden ABBA Show`ssa näet Suomen eturivin esiintyjät, jotka tulkitsevat moniäänisesti huikeita ABBAn hittejä sellaisella taidolla, ettei se voi olla viettelemättä katsojaansa mukaansa.

Abba nelikkona nähdään Capri Selo (Amberian Dawn)/Siru Airistola(Voice of finland-voittaja), Piritta Lumous (Manzana), Olli Kärki ja tangokuninkaanakin tuttu Marko Lämsä. Show sisältää upeaa koreografiaa sekä glamöörejä asusteita. Tanssijoina taiteilevat Tukholman tanssi- ja sirkusakatemiastakin oppia hakeneet Juuli Väimaa sekä Oona Leinonen.

Esityksessä kuulaan muun muassa Mamma Mia, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Summer Night City, Voulez Vous, When I Kiss The Teacher, Tiger...Tämän lähemmäksi alkuperäisen ABBAn live-elämystä et pääse!

 

Esiintyjät:

Frida: Siru Airistola/Capri Selo

Agnetha: Piritta Lumous

Björn: Olli Kärki

Benny: Marko Lämsä

Tanssijat: juuli Välimaa ja Oona Leinonen


Esityksen kesto väliaikoineen n. 2 tuntia 30 minuuttia

Väliaikatarjoilut: vitriini@fazerfoodco.fi

Esitys ja liput

Kaikki tapahtumat