Lisää Saikkua, Kiitos! OSA 2

On 22.5.2019 19:00Avanti-salen

31,50

Konstfabrikens info:
010 231 8200

Köp biljett

LISÄÄ SAIKKUA, KIITOS!


Saikkua kiitos esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 300 kertaa ja sen on nähnyt yli 100 000 katsojaa. kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!

Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!

Siksi syksyllä 2017 saa ensi-iltansa Saikkua kiitos esityksen jatko-osa Lisää Saikkua Kiitos. Lupaamme, että meno vain paranee ja vauhti kiihtyy, kun pääsemme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Tervetuloa Lisää Saikkua, Kiitos! -esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

Työryhmä:
Käsikirjoitus: Työryhmä ja Ismo Leikola
Laulut: Ismo Leikola
Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen
Tuotanto: Iltama Oy/ iltama.fi

Uusimaa-lehden artikkeli (17.3.2019):

https://www.uusimaa.fi/artikkeli/754805-riemastuttavaa-huumoria-laakareista-ja-potilaista?fbclid=IwAR3i-bJuhGNeXtiacKbUqBi2EHuYAcZ9Sz5B5pZesHlpbXnmwpQwDz3tYRQ

Föreställning och biljetter

Alla evenemang