01.02.2020 18:00

10 / 5 €

Pianisti, laulaja ja viihdyttäjä Nat King Colen syntymästä on kulunut tänä vuonna 100 vuotta. Varsinaisen suosion Cole saavutti vuonna 1940. Cole levytti uransa aika melkein 350 laulua. Konsertin esittävät Sofia Finnilä, Eliina Mäkiranta, Mikko Mäkinen sekä Ari-Pekka ”Ape” Anttila. Aikoinaan Lady Summertime-jazzkilpailun voittanut Sofia Finnilä kertoo kappaleiden välissä tarinoita tribuuttisankarin elämästä.


Eliina Mäkiranta on kiertänyt Suomea Anneli Saariston orkesterin kappellimestarina ja Eliina toimii myös Porvoonseudun musiikkiopiston pianonsoiton opettajana.Mikko Mäkinen on tuttu UMO:sta. Baritonisaksofonin, alttosaksofonin ja tenorisaksofonin lisäksi Mäkiseltä taittuvat myös klarinetit ja huilut.Ari-Pekka “Ape” Anttila on hyvin monipuolisesti jazzmusiikin alalla toimiva kitaristi, basisti, säveltäjä, tuottaja ja opettaja. Ape on soittanut monessa kokoonpanossa, mm.  Breadmachinessa, Lenni-Kalle Taipale Groupissa, UMOssa ja MMQ:n riveissä.

la 1.2.2020 klo 18 A tribute to Nat King Cole – 100 years

Sofia Finnilä(laulu), Eliina Mäkiranta(piano), Mikko Mäkinen(puhaltimet), Ape Anttila(kontrabasso & kitara)

Liput: 10 €/5 € ennakko Taidehalli sekä ovelta ennen konserttia.

 

Soiva Taidehalli konserttisarjaa järj. Porvoonseudun musiikkiopisto-Borgånejdens musikinstitut sekä Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

Info ja liput

01.02.2020 18:00 -
Taidehalli

10 / 5 €


Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*