20.09.2019 19:00

30€

Den svenska programledaren, skådespelaren och komikern Anders Lundin kommer till Finland i september för en fyra dagarsturné med sin föreställning “Expedition livet”. 
 
Fredagen den 20.9 kl. 19 uppträder Anders Lundin i Avantisalen med sin föreställning Expedition Livet.
 
Anders Lundin har gjort en stor karriär inom tv, radio och på olika scener i Sverige sedan debuten 1987.
De flesta känner till Anders från Björnes Magasin, Allsång på Skansen eller Expedition Robinson men Lundin har även skrivit flera sånger och fått en Grammis för skivan Mycket känsliga bitar och i mars 2009 släppte han sitt debutalbum där han framför egna sånger. Första singeln "Nåt riktigt fint till dig" släpptes i december 2008.
 
För tillfället är Anders aktuell som programledare för de prisbelönta tv-programmet Allt för Sverige. 
 
Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter Anders sina funderingar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet. 
 
Anders berättelser skapar fantasifulla tankekulisser hos publiken där ingen lämnas oberörd. Det är allmänmänskligt, rörande och roligt. 
 
Föreställningen väcker många frågor, svarar kanske på några men inspirerar nog mest till att själv fundera vidare över våra egna val och möjligheter i livet - Expedition livet!
 
 
Längd 2h (inkl. paus)
 
Evenemanget arrangeras av Borgå stads kulturtjänster

Info

20.09.2019 19:00 -
Avantisalen

30€


Beställ vårt nyhetsbrev

Please write no text here
Evenemang Mötes- och evenemangslokaler
*