11.11.2020 18:00

39 €

Anna Puun Heartbreak Hotel konserttikiertuetta ei valitettavasti pystytä syksyllä toteuttamaan. Kiertue oli myynnissä jo ennen covid-19 poikkeustilannetta ja suuren yleisömäärän takia konsertteja ei voi toteuttaa tämän hetken turvallisuus rajoitusten mukaisesti.

Artistin konsertti Taidetehtaalla 11.11.2020 on peruttu. Lipunpalautuksen voi tehdä 30.11.2020 alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lipun voi palauttaa verkossa tämän lomakkeen kautta web.lippu.fi/palautus


Viesti artistilta:

Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja nautin siitä niin paljon. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel - kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi.

Heartbreak Hotel - kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole. Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan. 

Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä.

Voikaa hyvin ja pysykää terveinä. Toivottavasti kohdataan livemusiikin merkeissä mahdollisimman pian!

t. Anna

11.11. klo 18 Anna Puu: Heartbreak Hotel / Lauluja särkyneille sydämille, Avanti-sali

Liput 39€ 

Kesto n.2h (sis.väliajan)

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

 

Info ja liput

11.11.2020 18:00 -
Avanti-sali

39 €


Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*