11.11.2020 18:00

39 €

Anna Puu turnén Heartbreak Hotel är inhiberad. Pågrund av den stora publik mängden som sålts innan covid-19 begränsningarna går konserten inte att ordna enligt säkerhets bestämmelserna för tillfället.

Artistens konsert på Konstfabriken är inhiberad. Biljetter går att returnera enligt följande anvisningar fram till 30.11.2020

Biljettens återbetalning sköts via nätet, formuläret hittar du här. web.lippu.fi/palautus


Meddelande från artisten:

Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja nautin siitä niin paljon. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel - kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi.

Heartbreak Hotel - kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole. Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan. 

Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä.

Voikaa hyvin ja pysykää terveinä. Toivottavasti kohdataan livemusiikin merkeissä mahdollisimman pian!

t. Anna

 

11.11 kl. 18 Anna Puu: Heartbreak Hotel/Lauluja särkyneille sydämille

Biljetter 39€ 

Längd 2h (inkl. paus)

Evenemanget arrangeras av Borgå stads kulturtjänster

Info

11.11.2020 18:00 -
Avanti-sali

39 €


Beställ vårt nyhetsbrev

Please write no text here
Evenemang Mötes- och evenemangslokaler
*