02.07.2021 19:00

Erik Satie oli eksentrinen säveltäjä, joka halusi musiikillaan ja käytöksellään ravistella siistiä porvarillista musiikkikulttuuria. Kurt Schwertsikin tangovaikutteinen Adieu Satie on kunnianosoitus hänelle, mutta heijastelee myös näiden kahden säveltäjän sielunveljeyttä. Pedagogi, pianisti ja säveltäjä Mioko Yokoyamalta tilattu uusi orkesteriteos saa kantaesityksensä perjantai-illan konsertissa.

Suvisoiton 2020 taiteellinen suunnittelija HK Gruber on saksalaisen vaihtoehtotaiteen elävä monumentti. Keskieurooppalaisen kabareen sekä Brechtin ja Weillin terävää draamaa jatkaneessa musiikissaan, hän on yhtä aikaa populaari ja haastava, viihdyttävä ja vinksahtanut. Nebelsteinmusik-viulukonsertossaan Gruber peilaa tuota historiaa. Busking (2007) on katusoiton innoittama trumpettikonsertto, jonka katu-uskottavuuden vahvistavat harmonikka ja banjo. John Storgårds ja Håkan Hardenberger vaihtavat lennosta solistin ja kapellimestarin tehtäviä. Konsertti on todellinen runsaudensarvi frekin musiikin ystäville!

Konsertin kesto on n. 2 tuntia sis. väliaika.
pyörätuolin avustaja veloituksetta.

Konserttiohjelma:
Erik Satie: Gymnopédie nro 2
Kurt Schwertsik: Adieu Satie
Mioko Yokoyama: Uusi teos pianolle ja yhtyeelle (ke.)
------------
HK Gruber: Nebelsteinmusik
HK Gruber: Busking

Esiintyjät:
John Storgårds, kapellimestari ja viulu
Håkan Hardenberger, kapellimestari ja trumpetti
Henrik Sandås, bandoneon
Mioko Yokoyama, piano
Veli Kujala, harmonikka
Jarmo Julkunen, banjo
Kamariorkesteri Avanti!

Avanti! noudattaa koronaepidemiaan liittyviä viranomaismääräyksiä Suvisoiton konserttien järjestämisessä. Konserttien yleisömäärää on rajoitettu ja sekä yleisön että esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta on huolehdittu. Tarkemmista toimenpiteistä ja suosituksista tullaan tiedottamaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Jos sinulla on lieviäkin covid19-sairauden oireita tai epäilet altistumista tartunnalle, niin konsertteihin ja tapahtumiin ei voi osallistua (lisätietoa oireista https://thl.fi). Tällöin pääsylipun voi palauttaa soittamalla Lippupisteen puhelinpalveluun vähintään kahta tuntia ennen konsertin alkua (https://www.lippu.fi/yhteystiedot). Pääsyliput hyvitetään myös siinä tapauksessa, jos konsertteja joudutaan perumaan. Pääsylipuista ei kuitenkaan hyvitetä toimitus- ja palvelumaksua.

Lisätietoa: https://avantimusic.fi/suvisoiton-ohjelma/

Info ja liput

02.07.2021 19:00 - 02.07.2021
Avanti-sali

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*