01.07.2021 19:00

Dr. Futurity on alun perin Philip K. Dickin vuonna 1960 julkaistu scifi-romaani, jossa tulevaisuuteen singahtanut lääkäri sotkeutuu aikatasoihin. Itävaltalaissäveltäjä Bernd Richard Deutschin (s. 1977) Dr. Futurity (2013) ei kertaa tarinaa, mutta houkuttelee kuulijansa matkalle Marsiin ja takaisin, kohtaamaan kimeerejä ja lopuksi Red Alertin hälytyssireenit. Kotkalaissäveltäjä Jouni Hirvelä (s. 1982) on herättänyt huomiota mm. orkesteriteoksellaan Vuolle sekä kamarisävellyksillään Atmenwerk ja Fracture Mechanics. Avantin Suvisoitossa kantaesitetään hänen Eriikka Maalismaalle säveltämä viulukonsertto. HK Gruberin Frankenstein!! on klassikko, jonka pääosassa ei ole eri palasista kursittu hirviö, vaan mies joka suunnitteli hänet.

Konserttiohjelma:
Bernd Richard Deutsch: Dr. Futurity
Jouni Hirvelä: Rakka (ke.)
---------------------
HK Gruber: Frankenstein!!

Esiintyjät:
HK Gruber, kapellimestari ja chansonnier
Eriikka Maalismaa, viulu
Kamariorkesteri Avanti!

Konsertin kesto on n. 2 tuntia sis. väliaika.
pyörätuolin avustaja veloituksetta samalla lipulla.

Avanti! noudattaa koronaepidemiaan liittyviä viranomaismääräyksiä Suvisoiton konserttien järjestämisessä. Konserttien yleisömäärää on rajoitettu ja sekä yleisön että esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta on huolehdittu. Tarkemmista toimenpiteistä ja suosituksista tullaan tiedottamaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Jos sinulla on lieviäkin covid19-sairauden oireita tai epäilet altistumista tartunnalle, niin konsertteihin ja tapahtumiin ei voi osallistua (lisätietoa oireista https://thl.fi). Tällöin pääsylipun voi palauttaa soittamalla Lippupisteen puhelinpalveluun vähintään kahta tuntia ennen konsertin alkua (https://www.lippu.fi/yhteystiedot). Pääsyliput hyvitetään myös siinä tapauksessa, jos konsertteja joudutaan perumaan. Pääsylipuista ei kuitenkaan hyvitetä toimitus- ja palvelumaksua.

 Lisätietoa: https://avantimusic.fi/suvisoiton-ohjelma/

Info ja liput

01.07.2021 19:00 - 01.07.2021
Avanti-sali

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*