04.07.2021 18:00

Joseph Haydnin sinfonia nro 27 on varhaisempi kuin järjestysnumero antaa olettaa. Lyhyen ja ytimekkään teoksen hittinä on italialaisittain keinuva Andante siciliano. Markus Fageruddin konsertto Stream & River Motion on sävelletty 2016 ainutkertaiselle solistiyhdistelmälle, harmonikalle, kitaralle ja tuuballe. ”Musiikki tässä teoksessa viittaa moneen suuntaan, se on ikään kuin satelliitti, jossa 360:n asteen pyörimisliike synnyttää havaintoja ajasta, paikasta, vastaanottajan ja lähettäjän roolissa”, kertoo Fagerudd.

HK Gruberin Manhattan Broadcasts on hänen varhaisimpia teoksiaan vuodelta 1964, sähkökitaran siivittämää rytmimusiikkia wieniläisellä aksentilla. Kurt Schwertsikin Starkdeutsche Lieder und Tänze (1982) lataa runoilija-maalari Matthias Koeppelin ”vahvasaksalla” ironisen, valloittavan ja pelottavan kuvan ajastamme.

Konserttiohjelma:
Joseph Haydn: Sinfonia nro 27
Markus Fagerudd: Stream & River Motion
------------
HK Gruber: Manhattan Broadcasts
Kurt Schwertsik: Starkdeutsche Lieder und Tänze op. 44

Esiintyjät:
John Storgårds, kapellimestari
HK Gruber, baritoni
Pipoka-trio:
Petri Keskitalo, tuuba
Veli Kujala, harmonikka
Jarmo Julkunen, kitara

Konsertin kesto on n. 2 tuntia sis. väliaika.
pyörätuolin avustaja veloituksetta.

Avanti! noudattaa koronaepidemiaan liittyviä viranomaismääräyksiä Suvisoiton konserttien järjestämisessä. Konserttien yleisömäärää on rajoitettu ja sekä yleisön että esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta on huolehdittu. Tarkemmista toimenpiteistä ja suosituksista tullaan tiedottamaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Jos sinulla on lieviäkin covid19-sairauden oireita tai epäilet altistumista tartunnalle, niin konsertteihin ja tapahtumiin ei voi osallistua (lisätietoa oireista https://thl.fi). Tällöin pääsylipun voi palauttaa soittamalla Lippupisteen puhelinpalveluun vähintään kahta tuntia ennen konsertin alkua (https://www.lippu.fi/yhteystiedot). Pääsyliput hyvitetään myös siinä tapauksessa, jos konsertteja joudutaan perumaan. Pääsylipuista ei kuitenkaan hyvitetä toimitus- ja palvelumaksua.

Lisätietoa: https://avantimusic.fi/suvisoiton-ohjelma/

 

Info ja liput

04.07.2021 18:00 - 04.07.2021
Avanti-sali

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*