22.04.2022 21:00

10 €

Voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi Block of Flats + Strum 101 klubikeikka siirretään kevään loppupuolelle.

Uusi päivämäärä keikalle on 22.4.2022. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi voi liput palauttaa 31.1.2022 asti verkon kautta.

lippu.fi/palautus


Block of Flats, jonka soundissa on punkin energiaa ja popin tehokkainta tarttuvuutta, edustaa suomalaisen vaihtoehtorockin uutta vahvaa aaltoa. Syyskuussa 2020 Jussi Ylikosken luotsaaman Molar Musicin kautta julkaistu EP "Flasbacks & Memories" kertoo tarinan menneisyydestä irtautumisesta ja uuden polunlöytämisestä. Biiseissä bändi yhdistelee alternative rockin ja post punkin elementtejä ja isoja kertosäkeitä. EP:n singlelohkaisuista ”Nothing Is Gonna Be Ok” päätyi mm. Radio Rockin kotimaisen musiikin soittolistoille ja ”Done For Tonight” on jyllännyt usealla Spotifyn kansainvälisellä soittolistalla.

Nuoresta iästään huolimatta Block Of Flats on ehtinyt soittamaan runsaasti keikkoja sekä Suomessa, että ulkomailla. Takana on kolme kiertuetta Baltiassa, yksi Euroopan rundi sekä kymmeniä keikkoja ympäri kotimaata. Tiukoista live vedoista tunnetun yhtyeen tavoitteena on kovalla työllä raivata tiensä kansallisen läpimurron seurauksena kansainvälisesti menestyväksi yhtyeeksi. Yhtyeen musiikillisia esikuvia ovat mm. Biffy Clyro, Nothing But Thieves ja Disco Ensemble.

Illan avauksesta vastaa vuonna 2011 Porvoossa syntynyt yhtye Strum 101, joka sekoittaa laajalla skaalalla punk-, metalli-, ja ska-vaikutteita keskenään. Yhtye on tunnettu erittäin energisestä lavapresenssistään.

Pe 22.4.2022 klo 21 Block of Flats + Strum 101, Tehdassali

Ovet 20.30

Liput 10 € 

K-18 (Salitarjoilusta vastaa Ravintola Fabriken)

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut


Taidetehtaan kaikissa yleisötapahtumissa on käytössä koronapassi.
THL:n hyväksymä lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Info ja liput

22.04.2022 21:00 -
Tehdassali

10 €


Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*