21.05.2022 20:00

20 €

Blues & Roots Jamboree Tehdassalin klubi-illassa esiintyvät laaja kokoonpano suomen soul-, blues- ja juurimusiikin kärkeä. Lavalla nähdään Lena & The Slide Brothers, Pepe Ahlqvist ja Sami Saari. Illan avaa blues yhtye Sleepwellers.

Vuonna 2009 perustettu Lena & The Slide Brothers on palkittu Suomi- bluesin kärkikaartiin kuuluva blues & roots -bändi, joka on julkaissut neljä levyä, joista viimeisin ”IV” ilmestyi  2019. Kaksi viimeisintä levyä ovat olleet arvostelumenestyksiä niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Albumit ovat kohonneet mm. Britannian UK Blues Top 40 radiolistalle ja ovat saaneet runsaasti radiosoittoa ja merkittävää huomiota ympäri maailman. 

Pepe Ahlqvist on ollut kotimaisen blues- ja rootskaartin kärkinimenä jo 1970-luvulta lähtien. Sami Saari on suomisoulin monipuolinen supermies. Laulaja, kitaristi sekä ’ainutkertaisen' karismaattinen esiintyjä.

Illan avauksesta vastaava paikallisista muusikoista koostuva Sleepwellers on rokkaavaa, osin poppaavaakin, rytmibluesia soittava viiden miehen kokoonpano. Yhtyeen varhaiset esikuvat löytyvät brittipubirockin aikakaudelta.  

Tehdassalin klubi-ilta

21.5.2022 klo 20 Blues & Roots Jamboree: Lena & the Slide Brothers feat. Pepe Ahlqvist & Sami Saari + Sleepwellers

Liput 20 € lippu.fi

K-18 (Salitarjoilusta vastaa Ravintola Fabriken)

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut ja Porvoonseudun musiikkiopisto. 

Info ja liput

21.05.2022 20:00 -
Tehdassali

20 €


Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*