02.03.2021 10:00

Näyttely ei tule aukemaan yleisölle koronatilanteen takia. Näyttelystä on valmistettu virtuaalinen versio, johon pääsette tutustumaan täältä. 

Porvoon Taidehalli
Galleria Vanha Kappalaisentalo

Ryhmänäyttelyyn osallistuneiden taiteilijoiden teosesittelyt löydätte näyttelykatalogista


Buy grapes, plums, get to know yourself

Taiteilijat: Matti Aalto, Lotta Djupsund, Dominik Fleischmann, Jo Hislop, Janette Holmström, Mari Kaakkola, Kaapo Kamu, Ida Lehtonen, Rasmus Mäkelä, Taika Oja, Sanni Saarinen.

Ryhmänäyttely Buy grapes, plums, get to know yourself esittelee yhdentoista taiteilijan teoksia Aalto-yliopiston taiteen ja suunnittelun korkeakoulun valokuvataiteen maisteriohjelmasta. Valokuvaa, liikkuvaa kuvaa ja installaatiota yhdistävä näyttely muodostaa tilan, jossa eri lähtökohdista syntyneet teokset ja ideat ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Teokset ovat syntyneet yhdistelemällä leikkiä, tutkimusta, kokeiluja ja rutiineja. Tekijät havainnoivat arkisen elämän ja ympäristön samanaikaista viehätystä ja yksitoikkoisuutta. Näyttelyssä on nähtävissä laaja kattaus teemoja, joista osa asettaa ihmisen ja ei-ihmisen välisen suhteen tarkastelun alaiseksi, kun toiset tutkivat käsityksiä paikasta, olemisesta ja identiteetistä.

Näyttely on moniulotteinen katsaus nykyvalokuvaan. Tutkimukset valon ja materiaalin olemuksesta näyttäytyvät rinnakkain ihmisen ja ruumiillisuuden esittämisen perinteen kyseenalaistavien muotokuvien kanssa.

Arkipäiväisen läsnäolo kaikessa kulkee punaisena lankana läpi näyttelyn. Hiljaisuus ja rauha limittyvät kaoottisuuden ja hektisyyden kanssa, oli kyse listojen tekemisestä, itsetutkiskelusta, filosofisista pohdinnoista tai arkisista hetkistä.

Yhteistyössä: Art Proof, Tallinna, Finnfoto: Finnfoto – Suomen Valokuvajärjestöt ry ja Aalto Yliopiston Median laitos

Info ja liput

02.03.2021 10:00 - 31.05.2021 18:00

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*