30.04.2021 15:30

Välkommen på Dockteaterutställning i Konstfabrikens butiksgränd!

Lilla Villan erbjuder sin dockteaterutställning Varför ler du, monster? i Borgå Konstfabriks butiksgränd som ett kulturinnehåll med låg tröskel för att pigga upp både stora och små under coronaepidemin. Utställningen sätts upp i butiksgrändens fönster i slutet av april och har vernissage den första maj.

I vilket fönster gömmer sig den fula ankungen och var nånstans hittar du Guldlock och de tre björnarna?

I huvudrollen för Varför ler du, monster?-utställningen står teaterdockor. Teaterdockorna är fantastiska konstverk, som berättar både kända och okända sagor för besökarna. I Konstfabrikens skyltfönsterutställning får vi ta del av Det lilla monstrets sovsockor, Den fula ankungen, Guldlock och de tre björnarna, Drakprinsessan, Sju bröder, Svanpojken Jykserge samt samiska sagor. Ljudlandskapet som vi hör i butiksgränden är planerat av Petter Korkman.

Med hjälp av QR-koden i fönstren kan du lyssna till sagorna. Man kan också lyssna på dem senare på daghemmet, skolan eller hemma via Lilla Villans Youtube-kanal.

Post till det lilla monstret!

Efter att du sett utställningen kan du skicka post till det lilla monstret. Du kan rita en bild eller berätta vilken som är din favoritsaga eller skriva ner en egen historia. Skicka till: Lilla Villan / post till det lilla monstret, Jussasvägen 16, 04130 Sibbo eller lägg ut din bild på instagram #lillavillan.

Info

30.04.2021 15:30 - 30.05.2021

Innehållet syns inte eftersom bruket av kakor inte har godkänts.

Beställ vårt nyhetsbrev

Please write no text here
Evenemang Mötes- och evenemangslokaler
*