Lisää Saikkua, Kiitos! OSA 2

Fri 15.11.2019 19:00Avanti Hall

31,50/88€

Art Factory Info:
+358 10 231 8200.

Buy tickets

LISÄÄ SAIKKUA KIITOS!
Saikkua, kiitos! esityksen kakkososa!

Saikkua kiitos esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 350 kertaa ja sen on nähnyt yli 100 000 katsojaa. kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!
Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista Ja mitähän hauskaa saadaan irti SOTE-uudistuksesta, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!
Siksi syksyllä 2017 sai ensi-iltansa Saikkua kiitos esityksen jatko-osa Lisää Saikkua Kiitos. Meno on vain parantunut ja vauhti kiihtynyt. Mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri-kisassa? Paljon on uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.
Siis tervetuloa Lisää Saikkua Kiitos esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

Työryhmä:
Käsikirjoitus: Työryhmä ja Ismo Leikola
Laulut: Ismo Leikola
Ohjaus: Otto Kanerva ja työryhmä
Lavalla: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen
Tuotanto: Iltama Oy/ iltama.fi

BISTRO SINNEN MENU SHOW & DINNER

Alku- ja pääruoka nautitaan ennen esitystä ja jälkiruoka esityksen jälkeen. Väliaikatarjoilu on katettu valmiiksi odottamaan Bistro Sinneen.
Edellytämme saman menuehdotuksen valitsemista koko seurueelle. Pyydämme ilmoittamaan menuvalinnan 7 arkivuorokautta ennen tilaisuutta. Pöytävaraukset: puh. 010 3228 140, myynti@nordicravintolat.fi

Ruokailu ennen esitystä klo 17.00

Katkarapuja ”skagen”, marinoitua punasipulia ja muikunmätiä
***
Päivän kalasaalis, paahdettua maa-artisokka ja ruskistettua voita
tai
Marmoroitua naudanfileetä, perunafondant ja bearnaise-kastiketta
***

Väliaikatarjoilut:

Canapes
Vuohenjuustomoussea, tomaattia ja oliivimurua
***

Mehustettuja lakkoja, mantelikakkua ja kardemummamoussea

Show&Dinner 88€

Show and tickets

All events
Next event