Taidetehtaalla on mahdollista toteuttaa kokous- ja tapahtumatarjoilut jopa 2000 henkilölle. Kokoustarjoiluista Taidetehtaalla vastaa Ravintola Verstas. Ateriat nautitaan aivan Avanti-salin lämpiön tuntumassa. Asiakkaan toiveesta ruokailut voidaan järjestää myös muissa Taidetehtaan tiloissa. Ravintola Verstas toimii myös tilausravintolana ja vastaa väliaikatarjoiluista konserttien ja yleisötapahtumien yhteydessä. 

Kaikissa Taidetehtaan tiloissa on täydet anniskeluoikeudet, joten esimerkiksi iltatapahtumiin saleihin järjestetään anniskelupisteet asiakkaan toiveen mukaan. 

Rakennamme tilaisuutesi toiveittesi mukaan, oli kyseessä koko päivän kokous, puolipäivää tai gaalaillalliset. Kysy lisää kokouspaketeistamme myyntipalvelustamme ja pyydä tarjous. 


Lisätietoja:

myyntipalvelu@taidetehdas.fi

050 564 8776

Taidetehtaan muut ravintolat

Alle 100 hengen seurueet voivat nauttia lähiruokaa yhdessä Suomen parhaista ravintoloista Sinne Porvoossa. Sinnen ruoka valmistetaan suurella intohimolla, aina alusta lähtien jotta makuelämys olisi ainutlaatuinen.

Lisäksi Taidetehtaan aulatiloissa sijaitseva Bondai tarjoaa rentoa tunnelmaa sekä valikoiman kansainvälisiä oluita ja viinejä.