16.02.2022 19:00

39,90 €

Pepe Willberg & Maria Lund konsertti Romanttinen ilta Taidetehtaalla 23.9.2021 siirretään tuotannollisista syistä ensi keväälle.

Uusi päivämäärä on 16.2.2022. Ennakkoon ostetut liput käyvät uuteen päivämäärään sellaisenaan. Lippuja voi palauttaa lippupisteen ohjeiden mukaisesti 31.10.2021 asti.

 Palautuslomakkeen löydät tästä


Pitkän linjan artisti Pepe Willberg esiintyy Taidetehtaalla torstaina 23. syyskuuta yhdessä laulaja Maria Lundin kanssa. Luvassa on romanttinen ilta, jonka aikana yleisö voi leijua musiikin siivin romantiikan pilvissä.

Pepe Willberg on tunnettu jo vuosikymmenten ajan upeana laulajana ja tulkitsijana. Hän on esiintynyt seitsemällä vuosikymmenellä ja hänen äänensä on edelleen ainutlaatuinen yllättäen monipuolisuudellaan kerta toisensa jälkeen. Pepe Willbergin uralle on tuonut viime vuosina huimaa nostetta kultaa myynyt Pepe & Saimaa -albumi, joka sai positiivista huomiota Lontoossa saakka. Hän voitti Iskelmä Finlandian 2011 ja hänet palkittiin Emma -gaalassa vuoden mieslaulajan tittelillä 2015. Pepen Willbergin tulkintaa on voitu myös ihailla vuosien varrella monissa Tv:n musiikkiohjelmissa sekä huikeilla konserttikiertueilla.

Maria Lund on monelle hyvin tunnettu laulaja sekä musikaalitähti, kaikkien rakastaman Tamara Lundin tytär. Maria hallitsee musiikin eri tyylilajit ja on esiintynyt uransa aikana monien musikaalien päärooleissa. Esimerkiksi Tampere-talon The Sound of Music sekä Liz-musikaali ja West Side Story Tampereen teatterissa. Viimeisin musikaali on Helsingin Kaupunginteatterin Päivä murmelina. Maria Lund on laulanut uransa varrella muun muassa jazzia, iskelmiä ja joulumusiikkia. Hänelle myönnettiin Kullervo Linna -palkinto vuonna 2010. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolotuotantoa. Hän vei myös voiton vuonna 2008 Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

To 16.2.2022 klo 19 Pepe Willberg & Maria Lund: Romanttinen ilta, Avanti-Sali

Kesto n. 2 h 30 min, sis. väliajan

Liput 39,90 € lippu.fi 

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen! Ennakkoon tilaamalla tarjoilut odottavat sinua valmiina pöydässä kun väliaika alkaa. Ennakkotilaukset viimeistään kaksi päivää ennen näytöstä sähköpostitse osoitteeseen info@fabriken.fi tai arkisin (klo 9-16.00) puhelimitse numeroon 050 356 63 94.

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

Info ja liput

16.02.2022 19:00 -
Avanti-sali

39,90 €


Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*