Konstfabrikens info betjänar kunderna må-fr kl. 9-16. Ta gärna kontakt per telefon eller e-post.

tfn 010 231 8200
info@taidetehdas.fi

SÄKERHETSREGLER FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDANDET AV CORONAVIRUSET FR.O.M. 1.6.2020

Konstfabrikens info, mötes- och evenemangsutrymmen

Vi följer i alla våra verksamheter Institutet för hälsa och välfärds instruktioner och reagerar snabbt på förändrade situationer. Vi betjänar ansvarsfullt och tar hand om våra kunders och personalens säkerhet.

I allmänna utrymmen påminner vi dig om att hålla distans med klistermärken installerade på golvet och andra ytor.

Vi skakar inte hand eller kramas, vi välkomnar våra kunder med ett leende.

När det är möjligt försöker vi hålla dörrarna till foajén och klädgalgen i Avanti-hallen öppna, dörrarna till huvudingången öppnas automatiskt.

Det finns automater för desinfektionsmedel i allmänna utrymmen, såsom foajéerna och entrén och i mötes- och evenemangsrummen.

Allmänna utrymmena har Institutet för hälsa och välfärds hygieninstruktioner på fyra språk; om säkerthetsdistans, handtvätt och hostande/nysande.

Konstfabrikens infoskärmar påminner också om Institutet för hälsa och välfärds instruktioner. Våra kunder som deltar i evenemang och möten påminns om Institutet för hälsa och välfärds instruktioner genom inspelningar.

Städningen har ökats med daglig fokus på kontaktytorna. Personalen kommer att ta hand om rengöring av kontaktytor på kortmaskiner och informationsdisken vid behov.

Städningen ökas vid behov under evenemang. Skydd installeras vid informationsdisken för att skydda personalen. Vi följer Borgå stads instruktioner för personal som arbetar med kundservice.

För säkerhets skull accepterar vi enbart kort- eller mobilbetalningar för tillfället, vi accepterar inte kontantbetalningar.

I mötes- och evenemangsrum sitter man på distans enligt instruktioner. Mötes- och evenemangsanutrymmen har minst två dörrar. Arrangören kan kontrollera rutten för deltagarna på ett tryggt sätt.

Rutter för evenemangsbesökare i ankomsthallen och klädhängaren hänvisas skilt för varje evenemang för att undvika trängsel.

Servering för mötesgäster hanteras säkert. Distans mellan gästerna tas hänsyn till. Kaffe serveras individuellt till gästerna och luncher serveras till bordet. Serveringen för evenemang planeras skilt för varje tillfälle.

Anvisning om förhindrande av coronavirussmitta i samband med offentliga tillställningar  

Konstfabriken följer noga med hur situationen med coronaviruset utvecklas och följer Institutionen för hälsa- och välfärd, THL, anvisningar. Vi prioriterar evenemangens, kundernas och personalens säkerhet högt.

Konstfabriken med samarbetskumpaner har beredskap att vid behov reagera snabbt och enligt instruktioner av THL, Institutionen för hälsa- och välfärd. 

Aktuell information om coronaviruset, Institutionen för hälsa- och välfärd, THL