24.08.2019 13:00

Porvoolaiset huippuravintolat ja -kahvilat jälleen yhdessä!

Luvassa on rentoa tunnelmaa, aitoja kohtaamisia ja herkullisia makuja.
Elokuinen Porvoo kutsuu jälleen kiertelemään toinen toistaan tunnelmallisemmissa ravintoloissa ja kahviloissa Smakun merkeissä. Smakussa on mahdollisuus maistella porvoolaisten huippuravintoloiden smakuannoksia 7 euron hintaan. Maisteluannokset ovat tarjolla ravintoloissa kahden viikon ajan 12.- 23.8. Smaku huipentuu yhteiseen ruokajuhlaan Porvoon Taidetehtaalle, jossa kaikki mukana olevat ravintolat ja kahvilat ovat saman katon alla maistattamassa smakuannoksiaan.

Päätapahtuma järjestetään lauantaina 24.8. Porvoon Taidetehtaalla klo 13-18. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Annoslippuja (á 7 e) myydään koko tapahtuman ajan Taidetehtaalla Smakun lipunmyyntipisteessä. Välttääksesi lippujen jonotuksen, voit ostaa annosliput myös ennakkoon. Lippuja myydään koko kesän ajan Taidetehtaan infossa ja 12.8. alkaen Smaku Storessa ja mukana olevissa ravintoloissa ja kahviloissa. Päätapahtumassa valitaan perinteisesti myös Porvoon Makuaarre 2019. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiannostaan koko kahden viikon ajan.
VIP-tilaisuus järjestetään Taidetehtaan Avantisalissa klo 11-13 ja VIP-tilaisuuteen myydään vain rajattu määrä paikkoja. Kiireettömän tunnelman lisäksi VIP-pakettiin kuuluu elävää musiikkia, Smakun annoslippuja, Smakukassi, lähituottajien ja design-yritysten tuotteita sekä tietenkin pöytävaraus koko VIP-tilaisuuden ajaksi. VIP-liput ovat myynnissä Smaku Storessa.

Smaku Porvoo 2019 -tapahtumassa on mukana ennätysmäärä ravintoloita:

Bistro Gustaf
Bistro Sinne
Bondai
Ravintola Fryysarinranta
Haikon Kartano
Meat District
O.M.B Porvoo
Rafael's Steakhouse & Bistro
Ranta-Aitta
Ravintola Porvoo Golf
Restaurant Salt.
SicaPelle
Ravintola Seireeni
Vanhan Porvoon Glassikko
Ravintola Verstas
Villi Parveke (Villikokki Jyrki Tsutsunen)
Zum Beispiel - Porvoo

https://smakufestivals.com/

Info ja liput

24.08.2019 13:00 - 24.08.2019 18:00
Avanti-sali

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*