Siirry sisältöön

AVANTIN SUVISOITTO – Red Nose Company: Keisarin uudet vaatteet feat. Avanti!

Liput

Teatteri Red Nose Companyn huippusuosittu ”Keisarin uudet vaatteet” -esitys nousee kesällä 2023 uusiin ulottuvuuksiin musiikin sävelin! Näyttelijäkaksikko Timo Ruuskasen ja Tuukka Vasaman lisäksi lavalla nähdään myös Avantin valovoimainen trio. Esitys jatkaa Aleksis Kivi -teoksen parissa punottua innostavaa yhteistyötä.

Koko perheelle sopiva teatteriesitys perustuu H.C.Andersenin klassikkosatuun. Musiikkina kuullaan rockin kruununjalokiviä Abbasta Beatlesiin ja Elvikseen. Sovituksista vastaa Marzi Nyman. 

Red Nose Companyn ”Keisarin uudet vaatteet” sai ensi-iltansa vuonna 2017, ja siitä on tullut kaikenikäisten kestosuosikki. Esityksiä on kertynyt jo toistasataa ja katsojia yli 30 000. Lapsille tarina tarjoaa oivalluksia koulumaailmasta, vanhemmille katsojille Keisarin uudet vaatteet on poliittisempi satiiri. Mutta yksi asia on universaali ja varma – alastoman keisarin takapuoli naurattaa meitä kaikkia.

Keisarin uudet vaatteet feat. Avanti! esitetään ensimmäistä kertaa Porvoon Suvisoitossa 1.7.2023 ja 2.7.2023. Esityksestä nähdään Porvoossa kaksikielinen versio, johon sekä suomen- että ruotsinkieliset perheet ovat tervetulleita.

Red Nose Company: Keisarin uudet vaatteet feat. Avanti!

Käsikirjoitus, ohjaus, näyttämöllä: Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama

Musiikin sovitukset: Marzi Nyman

Muusikot: Avanti! -trio

Tuotanto: Red Nose Company ja Kamariorkesteri Avanti! 

Ikäsuositus: 6 -100 vuotta

Kieli: suomi ja ruotsi

Muita vastaavia tapahtumia