Siirry sisältöön

Huuda hyvää – Hyväntekeväisyyshuutokauppa Taidetehtaalla

Huuda vanha kirkonpenkki tai ostaa pulpetti porvoolaisesta koulusta kirpputorihintaan lauantaina 20. huhtikuuta. Kaupunki ja seurakunnat tekevät ympäristöteon ja laittavat kiertoon ylimääräisiä huonekaluja huutokaupassa Taidetehtaalla.

Huutokaupassa on designhuonekaluja, kuten Alvar Aallon pöytiä ja tuoleja, designkalusteita, lamppuja, taideteoksia, Biedermeier-sohvaryhmä ja paljon muuta. Lisäksi huutokaupataan myös kirkonpenkit, jotka ovat olleet käytössä Porvoon tuomiokirkossa.

Huutokauppa järjestetään Taidetehtaan Avanti-salissa. Samaan aikaan kun huutokauppa on käynnissä, myydään huonekaluja, pulpetteja, kaappeja sekä leluja ja pienempiä esineitä, jotka ovat peräisin kaupungin kouluista ja seurakuntien tiloista kirpputorihinnoin Taidetehtaan lämpiössä. Kirpputorin myynti alkaa klo 12.00.

Huutokauppatavaroiden esittely pidetään klo 12–14 Avantisalissa Taidetehtaalla. Huutokaupan pitäjä Mika Sirén on paikalla kertomassa esineistä. Tarjolla on Artek-pöytiä, Biedermaier-sohvaryhmä, 1800-luvulta olevia penkkejä Porvoon tuomiokirkosta, designvalaisimia ja paljon muuta. Huutokaupattavista esineistä on luettelo. Tavaroita ei voi huutaa puhelimitse tai verkossa. Huutokauppa alkaa klo 14.00 ja päättyy viimeistään klo 18.00. Ostosten pitäisi olla maksettu ja kuljettu pois Taidetehtaalta klo 20.00.

Rahoilla tuetaan Ukrainan sodassa uhreiksi joutuneita lapsia Unicefin ja Kotimaanavun kautta.

Tervetuloa Taidetehtaalle huutamaan hyvää!

Näin huutokauppa toimii

  1. Huutokauppatavaroiden esittely klo 12–14
  2. Hae numerolappu kirjurilta Avantisalin lavan vierestä
  3. Huutokauppa alkaa klo 14
  4. Huuda hyvää!
  5. Maksa esineet numerolappua vastaan kirjurille kortilla, MobilePaylla numeroon 77847 tai käteisellä
  6. Vie ostokset kotiin

Muita vastaavia tapahtumia