Siirry sisältöön

Mimmit: Puhuri – joulukonsertit

Porvoon kulttuuripalvelut kutsuvat lapsiperheet ja päiväkodit Taidetehtaalle nauttimaan talvisesta koko perheen konsertista!

Mimmit- yhtyeen ”Puhuri” – konsertti johdattaa kuuntelijat joulun tunnelmaan ja valkoisten lumihankien keskelle. Konsertissa kuullaan ihan uusia talvi- ja jouluaiheisia sekä kaikille tuttuja lauluja. Tutut joululaulut ovat saaneet jännittävät sovitukset, mukana ovat mm. Kulkuset, Porsaita äidin oomme kaikki ja Soihdut sammuu.

Puhuri -konsertissa yhdistyvät mukaansatempaava musiikki, vauhdikkaat tanssit, värikkäät tausta-animaatiot, pöytäteatteri ja hauska tarina. Laulujen avulla lavalle rakentuu kaunis talvinen ja jouluinen maisema. Mimmipussista löytyy yllätyksiä. Pussi avautuu laulun ja leikin avulla jos avautuu, riippuu millä tuulella Mimmipussi on…

Konsertti on vuorovaikutteinen: lapset ja aikuiset pääsevät mukaan leikkimään, tanssimaan ja laulamaan! Taidetehtaan konsertit ovat kaksikielisiä ja konserttia pystyy seuraamaan hyvin molemmilla kielillä.

Puhuri- levy ilmestyi marraskuun lopussa 2022 ja se sai heti hyvin innostuneen vastaanoton sekä Mimmit- faneilta että kritiikeissä. Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä ja ovat konsertoineet suomessa ja ulkomailla sekä julkaisseet kahdeksan levyä suomeksi ja yhden ruotsiksi.

Mimmit ja Mimmit på svenska:
Pauliina Lerche – laulu, harmonikka, kantele
Hannamari Vallila – laulu, viulu, melodika
Daniela Fogelholm – laulu
Nina Palmgren – laulu

Tiedot
Paikka: Tehdassali, Taidetehdas (Läntinen Aleksanterinkatu 1)
Ajankohta: 12.12.2023, 9.00 & 10.30
Esityskieli: kaksikielinen konsertti (suomi ja ruotsi)
Kesto: 45 min
Ikäsuositus: koko perheelle
Liput: 3 €

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta
Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut osana ohjelmasarjaa Maailman tärkeimälle yleisölle.

Veronica Svenskberg

Kulttuurituottaja

Muita vastaavia tapahtumia