Siirry sisältöön

Porvoon Kesäteatteri 2024, Musiikillinen kulissikomedia, OHJELMATOIMISTO NAURATTAVA AVIOLIITTO

Osta liput
Avioliittoa 45 vuotta ja yhteinen työpaikka 35 vuotta. Mitä siitä tulee? Siitä tulee Ohjelmatoimisto Naurattava Avioliitto, avoinna 24/7. Niin kotona kuin töissä on aina ollut muutama perusperiaate: jokaisen menestyvän miehen takana on ulko-ovi ja kotona herra on hellan ja hellan välissä. Nälkää ei ole nähty ja töitä on riittänyt niin, että ohejelmatoimiston ”tallissa” on huikea joukko maailman ja Suomen huippuja, presidenttejä, artisteja, poliitikkoja, imitaattoreita, näyttelijöitä sekä liuta julkkiksia. Vaikka ovesta tupsahteleekin pressoja Trump, Tartsi tai Sauli ja kuuluisia laulajia, niin päivittäin myös uudet, mahdolliset tulokkaat käyvät esittämässä taitojaan.

Nyt on aika kurkistaa kulissien taakse, ohjelmatoimiston avioliitto- ja työsuhdearkeen NAURAEN.

Näyttämöllä: Juha Laitila, Satu Laitila

Vierailijat: Pepe Johansson, Teleks-yhtyeestä ti 23.7.2024 ensi-illassa

Leif Kiviharju ja Seppo ”Suntsi” Järvinen, The First-yhtyeen Duo, pe 26.7., la 27.7., pe 2.8., su 4.8.2024 

Aki Samuli, tangokuningas Aki Samulin Pauloissa-kiertueelta, su 28.7.2024

Päivi Mäkinen, näyttelijä, ohjaaja, la 3.8.2024

Käsikirjoitus: Juha Laitila

Ohjaus: Päivi Mäkinen

Tuotanto: Satu Laitila, Fast Move Oy, puh. 0400 787878 info@porvoonkesateatteri.fi wwww.porvoonkesateatteri.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

PÄÄSYLIPUT JA LIPUNMYYNTI: liput 33,00 € / 29,00 € sis. palvelupalkkion, www.lippu.fi ja R-Kioskit (+ tilausmaksut alk. 1,50 €), info@porvoonkesateatteri.fi, puh. 0400 787878. Istuinpaikat ovat numeroimattomia. Huom! Lippuja ei voi ostaa Taidetehtaan infosta.

VÄLIAIKATARJOILUT etukäteen Ravintola Fabriken myynti@nordicravintolat.fi

DINNER-LIPUT: Bistro Sinne, päivällisen pöytävaraukset info@bistrosinne.fi  myynti@nordicravintolat.fi tai suoraan varauskalenterin kautta

KATSOMO JA RAVINTOLA: Ravintola Fabriken katsomoineen on ilmastoitu ja tilat ovat esteettömiä. Koko tilassa on tarjoiluoikeudet, myös esitysten ajan katsomoon.

PYSÄKÖINTI: Taidetehtaan sisäpihalla ja alla olevassa pysäköintihallissa pysäköinti on ilmaista 2 tuntia rekisterinumerolla. Lisäaika on maksullista ja maksettaessa automaatti huomio ensin ilmaisen pysäköintiajan.

Muita vastaavia tapahtumia