Siirry sisältöön

Porvoon Taiteilijaseura: Art Pop-Up! Talvisalonki

Porvoon Taiteilijaseuran Art Pop-Up! Talvisalonki -näyttely ja teosvälitys avautuu marraskuussa Porvoon Taidetehtaalla 17.11. Galleria Kulmassa. Tapahtuma laajenee joulukuussa 1.12. Porvoon vanhaan kaupunkiin Galleria Vanha Kappalaisentaloon. Molemmissa näyttelyissä esillä on yhteensä toistasataa teosta paikallisilta kuvataiteen ammattilaisilta.

Talvisalonki -näyttely ja teosvälitys kattaa teossisällöiltään monipuolisen ja monimateriaalisen raikkaan otoksen Porvoon Taiteilijaseuran jäsenten teoksia. Tule nauttimaan hyvästä kuvataiteesta sekä tekemään elämäsi taidelöytöjä tai sijoituksia ja tue hankinnallasi paikallista kuvataidetta. Taide on arvonsa säilyttävä ja kestävä joululahja, joka muistuttaa antajastaan vuosikymmenienkin jälkeen!

Teosvälitys toimii yksityisasiakkaiden lisäksi myös eri taidetoimikuntien ja taidekokoelmien teoshankintatilaisuutena. Lämpimästi tervetuloa kuvataiteen pariin, myös yritykset ja yhteisöt!

Art Pop-Up! Talvisalongin taiteilijoiden teoksia on myös hankittavissa ja varattavissa Porvoon Taidetehtaalla Porvoon Taidehallin yhteydessä sijaitsevasta Taidelainaamo Konstasta ostoina ja teoslainoina.

Art Pop-Up! -tilaisuus järjestettiin ensimmäisen kerran jouluaikaan 2022 Porvoon Kauppakeskus Lundin tyhjentyneessä liiketilassa.

Muita vastaavia tapahtumia