Siirry sisältöön

TOIVO -hyväntekeväisyyskonsertti

Taidetehtaan Avanti-salin lavalla nähdään elokuussa seitsemän kuoroa, PLP Brass ja Tanssiva Porvoo sekä kaksi lahjakasta ukrainalaista artistia. Konsertin nimi Toivo –  kuvastaa ohjelmakokonaisuuden sisältöä.

Porvoo Event Factory Oy:n hallitus päätti Ukrainan sodan sytyttyä tarjota Taidetehtaan Avanti-salin hyväntekeväisyyskonsertin tuottajalle.

– Ukrainan sota on järkyttänyt meitä kaikkia ja haluamme tuoda kortemme kekoon, toteaa Porvoo Event Factoryn hallituksen puheenjohtaja Pertti Elfving Elvilä.

 Leo Kylätasku tarttui tarjoukseen ja rakensi konserttikokonaisuuden yhdessä säveltäjä ja kuorojohtaja Mia Makaroffin kanssa.

–  Konsertin nimeksi valittiin Toivo – Framtidstro, sillä työryhmä uskoo vahvasti parempaan tulevaisuuteen Ukrainassa, kertovat Leo Kylätasku ja konsertin tuottaja Mia Makaroff. Erityisen iloisia olemme, että Oleksandr ja Yuliia Charkinin nousevat konserttilavalle isänmaansa, Ukrainan, puolesta ja edustajina.

Konsertin lipputulot ohjataan SPR:n kautta Ukrainan auttamiseksi.

Lahjoituksen Ukrainan hyväksi voi myös tehdä suoraan tämän linkin kautta:https://lahjoita.punainenristi.fi/team/taidetehdas-konstfabriken

Konsertissa esiintyvät:

– Partita-kuoro

– Lauluyhtye Flamingo

– Ocarina lapsi- ja nuorisokuoro

– Vivace Leidit

– Kamarikuoro Vivace

– Nuorisokuoro Vivace

– PLP Brass & Oleksandr Charkin (Ukraina)

– Hinthaaran kyläkuoro

– Tanssiva Porvoo

– Yuliia Charkina (Ukraina)

Muita vastaavia tapahtumia