Siirry sisältöön

Tehdassalin klubi-ilta

PE 14.4.2023 klo 20 Yona
Liput 35 € lippu.fi
K-18 (Salitarjoilusta vastaa Ravintola Fabriken)

Suomalaisen taidepopin supertähti Yona lähtee yhtyeineen kiertueelle keväällä 2023 ja esiintyy sen myötä Porvoon Taidetehtaalla perjantaina 14. huhtikuuta. Liput tulevat myyntiin TO 15.12.2022 klo 9!

 Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusimman ’Uni johon herään’ (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Koko kansalle Yona tuli tunnetuksi yhtenä syksyn 2022 Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä. Määrätietoisesti kuulijakuntaansa kasvattaneelle Yonalle on myönnetty uransa varrella mm. arvostettu Teosto-palkinto, kaksi Emma-palkintoa sekä Vuoden tapahtuma -palkinto loppuunmyydystä levynjulkaisukonsertistaan Helsingin Musiikkitalossa. Artisti oli uudesta albumistaan ehdolla myös korkeatasoista luovaa ja esittävää säveltaidetta palkitsevan Pohjoismaisen neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi.

Yonan musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla. Artistin energiset live-esiintymiset ovat tunnettuja heittäytymisestä, taidokkaasta soitosta ja laulusta, isoista tunteista sekä mukaansatempaavasta draaman kaaresta.

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

Muita vastaavia tapahtumia