29.05.2021 19:00

29,50€

Tuomari Nurmion 16.12.2020 Taidetehtaan konsertti siirretään ensi keväälle. Uusi päivämäärä on 29.5.2021. Syynä päivitetyt rajoitukset koskien yleisötilaisuuksia ajalle 30.11.-20.12.2020. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan, mikäli uusi päivämäärä ei sovi voi liput palauttaa lippupisteen ohjeiden mukaisesti verkossa 29.1.2021 asti.

Lomakkeen palautusta varten löydät tästä: web.lippu.fi/palautus


Tuomari Nurmio on kiistatta yksi suomen arvostetuimmista muusikoista. Artistia on nähty suomen keikkalavoilla jo yli 40-vuotta ja joulukuussa Tuomari Nurmio saapuu vihdoinkin Porvooseen. Mukanaan hänellä on luottorumpali Make Hillillä joka tunnetaan myös Tohtori Hillinä. Make Hillilä on aikaisemmin soittanut Hasse Wallin kanssa ja ollut mukan monessa Nurmion yhtyeissä. 

Tuomari Nurmion menestyksen takana on ollut oman polun valitseminen ja artisin uralle on mahtunut monenlaisia monipuolisia projekteja. Dumari ja Spuget julkaisi viime vuoden alkupuolella uuden albuminsa "Usvaa Putkeen".

Alkuperäiseen konserttiin ennakkoon ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan.

Illan avaa tänä vuonna esikoisalbuminsa julkaissut Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä Lätsä. Yhtye on lyhyessä ajassa kerännyt paljon huomiota kotimaisessa indie-skenessä. Tyylillisesti Lätsää on verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen, mutta persoonallisella tyylillään Lätsän musiikissa on jotain uutta raikkautta ja särmää.

16.12. klo 19 Tuomari Nurmio & Make Hillilä + Lätsä, Tehdassali

Liput 29,50€ 

THL:n ja Porvoon kaupungin ohjeiden mukaisesti edellytämme kasvomaskin käyttöä kaikissa Taidetehtaan tapahtumissa.

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Info ja liput

29.05.2021 19:00 -
Tehdassali

29,50€


Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*