14.05.2022 19:00

29,50€

Epävarman koronavirus tilanteen ja voimassa olevien rajoitusten takia Tuomari Nurmio & Tohtori Hillilä konsertti Taidetehtaalla 29.5.2021 siirretään keväälle 2022. Uusi päivämäärä konsertille on 14.5.2022. Alkuperäiseen ja siirrettyihin konserttiin ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi voi liput palauttaa 30.6.2021 asti verkon kautta.

Lomakkeen palautusta varten löydät tästä: web.lippu.fi/palautus


Tuomari Nurmio on kiistatta yksi suomen arvostetuimmista muusikoista. Artistia on nähty suomen keikkalavoilla jo yli 40-vuotta ja joulukuussa Tuomari Nurmio saapuu vihdoinkin Porvooseen. Mukanaan hänellä on luottorumpali Make Hillillä joka tunnetaan myös Tohtori Hillinä. Make Hillilä on aikaisemmin soittanut Hasse Wallin kanssa ja ollut mukan monessa Nurmion yhtyeissä. 

Tuomari Nurmion menestyksen takana on ollut oman polun valitseminen ja artisin uralle on mahtunut monenlaisia monipuolisia projekteja. Dumari ja Spuget julkaisi viime vuoden alkupuolella uuden albuminsa "Usvaa Putkeen".

Illan avaa tänä vuonna esikoisalbuminsa julkaissut Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä Lätsä. Yhtye on lyhyessä ajassa kerännyt paljon huomiota kotimaisessa indie-skenessä. Tyylillisesti Lätsää on verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen, mutta persoonallisella tyylillään Lätsän musiikissa on jotain uutta raikkautta ja särmää.

14.5.2022 klo 19 Tuomari Nurmio & Make Hillilä + Lätsä, Tehdassali

Liput 29,50€ 

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Info ja liput

14.05.2022 19:00 -
Tehdassali

29,50€


Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*