Taidetehtaan info avautuu 1.6. ja palvelee asiakkaita ma-pe klo 9-16. Suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse ja sähköpostitse

Puh. 010 231 8200
info@taidetehdas.fi

TURVALLISUUS KORONAN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI 1.6.2020 ALKAEN

Taidetehtaan infopiste, kokous- ja tapahtumatilat

Seuraamme kaikessa toiminnassamme THL:n ohjeistuksia ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toimimme vastuullisesti ja huolehdimme asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuudesta.
Yleisötiloissa muistutamme turvaväleistä lattiaan ja muihin pintoihin asennetuilla tarroilla.

Emme kättele tai halaa, toivotamme asiakkaamme tervetulleeksi hymyllä.
Pyrimme mahdollisuuksien mukaan pitämään Avanti-salin lämpiön ja naulakon ovet avoinna, pääsisäänkäynnin ovet avautuvat automaattisesti.

Yleisötiloissa, kuten lämpiöissä ja sisääntuloaulassa, sekä kokous- ja tapahtumatiloissa on käsidesiautomaatit.

Yleisötiloissa on THL:n hygieniaohjeet neljällä kielellä; turvaväli, käsienpesu, yskiminen ja aivastaminen.

THL:n ohjeistuksista muistutetaan Taidetehtaan näytöillä.

THL:n ohjeistuksesta muistutetaan tapahtumiin ja kokouksiin osallistuvia asiakkaitamme nauhoitteella.

Siivousta on lisätty yhdellä päivittäisellä kosketuspintoihin keskittyvällä siivouskerralla. Henkilökunta huolehtii korttiautomaatin ja infotiskin kosketuspintojen puhdistamisesta tarvittaessa.

Siivouskertoja lisätään tarvittaessa tapahtumien yhteydessä. Infotiskille asennetaan pisarasuoja henkilökunnan suojaamiseksi. Noudatamme Porvoon kaupungin ohjeistusta asiakaspalvelussa työskentelevälle henkilökunnalle.

Turvallisuuden vuoksi hyväksymme vain kortti- tai mobiilimaksut toistaiseksi, emme vastaanota käteismaksuja. 

Taidetehtaan tilat muuntuvat monipuolisesti. Kokous- ja tapahtumatiloissa istutaan väljästi THL:n ohjeistusta noudattaen. Kokous- ja tapahtumatiloissa on vähintään kaksi ovea.  Tapahtumajärjestäjä voi ohjata tilaisuuden osallistujien kulkureitit haluamallaan tavalla turvallisesti.

Tapahtumavieraiden kulkureittejä tuloaulassa ja naulakossa ohjeistetaan tapahtuma- ja tilannekohtaisesti opastuksilla tungoksen välttämiseksi.

Kokousasiakkaiden tarjoilut hoidetaan turvallisesti. Ravintolassa istutaan väljästi. Kahvitukset tarjoillaan asiakkaille erillispakattuina ja lounaat lautastarjoiluna. Konserttiyleisön tarjoilut suunnitellaan tapahtumakohtaisesti.

Ohjeet koronavirustilanteen ehkäisemiseksi yleisötilaisuuksissa 

Toimimme vastuullisesti ja seuraamme koronavirustilannetta tarkasti noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita. Tapahtumien ja asiakkaiden sekä henkilökunnan turvallisuus on meille tärkeää.

Taidetehtaalla, yhteistyökumppanit mukaan lukien, on valmius reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja THL:n antamien ohjeistuksen mukaisesti.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtaistiedotteet koronavirustilanteesta

Taidetehtaan Kauppakuja

Taidetehtaan Kauppakujalla palvelevat yritykset

Yritysten aukioloaikoja voit tarkistaa Porvoon kaupungin aukiolokalenterista

Bistro Sinne avaa ovensa 2.6.

Lue lisää ravintolalle myönnetystä Joutsenmerkistä