01.10.2020 19:00

39,90€

Parhaillaan uutta albumia valmisteleva Vesterinen Yhtyeineen suuntaa syksyllä konserttisalikiertueelle yhdessä jousiorkesterin kanssa. Yhdeksän paikkakuntaa kattava Kaikki jatkuu hyvin -kiertue on nimetty yhtyeen fanien keskuudessa korona-ajan voimalauluksi kasvaneen Kaikki päättyy hyvin -kappaleen mukaan.


Konserttien ensimmäisellä puoliajalla on luvassa uudelleen sovitettuja, riisutumpia versioita yhtyeen tuotannosta. Uusissa versioissa ääneen pääsevät erityisesti laulaja Tero Vesterisen ääni sekä jousiorkesteria varten tehdyt upeat sovitukset. Toisella puoliajalla puolestaan saadaan kuulla taattua menoa Vesterisen tyylillä kun lavalla on parhaimmillaan 14 henkeä.

– Syksyn kiertueella päästään esittämään yleisölle tuttuja biisejä uudenlaisina versioina. Yhtyeemme lisäksi lavalla on jousi-trio, joka lisää entisestään sovitusten ja soiton sävyjä. Kelailtiin, että faneistamme olisi hienoa kuulla hieman intiimimpiä tulkintoja lauluistamme. Vaikka veikkaan, että jossain kohtaa keikkaa tilanne riistäytyy kuitenkin lapasesta, niin kuin meillä on hieman tapana ollut. Kaipuu lavalle on valtava ja siksi tuntuu sitäkin hienommalta päästä tarjoilemaan jengille tällaista erikoiskattausta kaiken korona-kahlaamisen jälkeen, laulaja Tero Vesterinen kertoo tulevasta kiertueesta.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 18.5. klo 9.00.

Info

01.10.2020 19:00 - 01.10.2020 21:00
Avanti-sali

39,90€


Beställ vårt nyhetsbrev

Please write no text here
Evenemang Mötes- och evenemangslokaler
*