Hoppa till innehåll
Voice of Finland Avanti-salissa

Avanti-salen

Avanti-salen är Konstfabrikens hjärta och största utrymme och den kan användas på många olika sätt. Salen storlek är 746 m2, 40 m x 15 m

Avanti-salen är Konstfabrikens största utrymme. Salens tegelväggar, gamla fönster och betonggolvet samt de ursprungliga pelarna påminner om salens historia. Salen var tidigare en hall där man byggde ihop traktorer, och fick bli huvuscen för Avanti! Sommarmusik år 1986.

Salens specialitet är att den kan användas på väldigt många olika sätt. Salen kan användas med jämnt golv och inredas enligt evenemangets behov. I utrymmet kan man till och med köra in med bil. Den nya kassettläktaren längst bak i salen öppnar om några minuter och ger stora möjligheter, vilket gör att salen har plats för totalt 602 personer för till exempel ett seminarium eller konsert.

I anslutning till Avanti-salen finns ett Backstage-utrymme samt omklädningsrum.

Avanti-salens ljusa och festliga foajé välkomnar gästerna redan innan evenemanget börjar och passar också för cocktail-tillställningar eller receptioner. När man ordnar evenemang i Avanti-salen kan man boka foajén som t.ex. utställningsområde.

Yta 746 m2
Hela golv yta 1200
Stigande läktare 602
Stolrader 600
Klassform 210
Middag till bords 400

Tilläggsinformation:
myyntipalvelu@taidetehdas.fi
050 564 8776