Siirry sisältöön
Voice of Finland Avanti-salissa

Avanti-sali

Avanti-sali on Taidetehtaan sydän ja suurin tila, jolla on monipuoliset käyttömahdollisuudet. Salin koko 746 m2, 40 m x 15 m

Avanti-sali on Taidetehtaan suurin tila. Salin tiiliseinät ja ikkunat, betonilattia sekä salin alkuperäiset pylväät muistuttavat historiasta ja salin alkuperäisestä käyttötarkoituksesta. Sali on vanha traktorirakennushalli, josta tuli Avantin Suvisoitto-festivaalien päänäyttämö vuonna 1986.

Salin erityispiirre on sen monipuoliset käyttömahdollisuudet. Salia voi käyttää tasalattialla ja kalustaa halutulla tavalla tapahtumaa varten. Tilaan mahtuu ajamaan jopa autolla sisään. Salin takaosan uusi kasettikatsomo aukeaa muutamissa minuuteissa ja tuo huomattavaa muunneltavuutta, jolloin saliin mahtuu yhteensä 602 henkeä istumaan esimerkiksi seminaariin tai konserttiin.

Avanti-salin yhteydessä on Backstage-tila ja pukuhuoneet.

Avanti-salin valoisa ja juhlallinen lämpiö toivottaa tervetulleeksi ennen tapahtuman alkamista ja sopii mainiosti taukokeskusteluilla tai maljan kohottamiselle tapahtuman kunniaksi. Avanti-salin tapahtuman yhteyteen voi varata lämpiön esimerkiksi näyttelytilaksi.

Pinta-ala 746 m2
Tasalattia 1200
Nouseva katsomo 602
Tuolirivit 600
Luokkamuoto 210
Illallinen 400

Lisätietoja:
myyntipalvelu@taidetehdas.fi
050 564 8776