
Ravintolafestivaali Smakun päätapahtuman yhteydessä järjestetään ensimmäistä kertaa FOOD TALKS tapahtuma. Tapahtumassa pureudutaan ruokaan ja sen tarjoamiin aiheisiin eri näkökulmista. Päivän aikana asiantuntijaluentoja, musiikkia ja tastingejä.
Ohjelmassa mm:
Klo 12.00 Tarinaa oluesta: Malmgård, olutasiantuntija Teo Arminen ja panimomestari Tuomas Markkula.
Klo 13.00 Satu Silvo
Klo 14.00 Robert Nemlander: Ruoan tulevaisuus: huoltovarmuus, teknologiat ja kahden planeetan ruokkiminen
15.00 Tarinaa suklaasta: PetriS Chocolate
16.00 Karita Tykkä
17.00 Kai Kallio: Kympin ateria! Bistro Sinnen Kai Kallio näyttä meille kuinka kympin ateria loihditaan.
Esiintyjänä FRANS
Lämpiössä ja Ravintola Fabrikenissa olut-tasting ja samppanjabaari.
TASTINGIT
Malmgårdin tasting klo 13, klo 14 ja klo 15.
Kesto noin 40 minuuttia / tasting. Hinta 15 €.
Sisältää neljä olutta. Tasting järjestetään Ravintola Fabrikenissa ja sen pitää olutasisantuntija Teo Arminen:
Vapaa sisäänpääsy!
Tapahtuman tuottaa Visit Porvoo.



