25.09.2021 19:00

14.11.2020 A Tribute to the Eagles -konsertti on siirtynyt, uusi päivämäärä on 25.9.2021.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voitte hakea palautusta lipuista 30.12.2020 mennessä tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

The Eagles. Nämä kaksi sanaa aiheuttavat kylmiä väreitä monelle musiikinystävälle, sillä heidän musiikkinsa on kulkenut mukaan jo yli neljänkymmenen vuoden. Vuonna 1971 Glen Freyn ja Don Henleyn perustama bändi on luonut vuosikymmenien aikana lukuisia kuolemattomia hittejä, joita edelleen kuunnellaan, coveroidaan ja lauletaan ympäri maailman.

Vaasalainen huippukokoonpano ”Dollan & Friends” on tarttunut kunnianhimoiseen haasteeseen ja lähtenyt tien päälle tributoidakseen tätä legendaarista orkesteria. Eikä tarvitse miesten hävetä, sen verran komeaa kuultavaa on taitavien muusikoiden kunnianosoitus alkuperäisille The Eaglesille. Patrick Linmanin Eagles tulkinta on uskomattoman hieno. Patrick oli mukana tämän vuoden Voice of Finland kilpailussa jossa pärjäsi hienosti.

Kriitikoitten ylistämä konsertti kiertue on saanut huikean yleisösuosion. Konsertti palaa nyt Porvooseen. Kahden ja puolen tunnin konsertissa saa kuulla Eagles yhtyeen kaikki suuret hitit.

Viime vuoden konsertti oli aivan huikea.Tule itse kokemaan aivan maaginen ja nostalginen konsertti ilta!

Info ja liput

25.09.2021 19:00 - 25.09.2021 21:30
Avanti-sali

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Tilaa uutiskirjeemme

Please write no text here
Tapahtumista Kokous- ja tapahtumatiloista
*