Hoppa till innehåll

A Tribute to the Eagles

5.2.2022 A Tribute to the Eagles -konsertti siirtyy syksylle 2022. Uusi päivämäärä on 20.9.2022.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voitte hakea palautusta lipuista 5.4.2022 mennessä tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

The Eagles. Nämä kaksi sanaa aiheuttavat kylmiä väreitä monelle musiikinystävälle, sillä heidän musiikkinsa on kulkenut mukaan jo yli neljänkymmenen vuoden. Vuonna 1971 Glen Freyn ja Don Henleyn perustama bändi on luonut vuosikymmenien aikana lukuisia kuolemattomia hittejä, joita edelleen kuunnellaan, coveroidaan ja lauletaan ympäri maailman.

Vaasalainen huippukokoonpano ”Dollan & Friends” on tarttunut kunnianhimoiseen haasteeseen ja lähtenyt tien päälle tributoidakseen tätä legendaarista orkesteria. Eikä tarvitse miesten hävetä, sen verran komeaa kuultavaa on taitavien muusikoiden kunnianosoitus alkuperäisille The Eaglesille. Patrick Linmanin Eagles tulkinta on uskomattoman hieno. Patrick oli mukana tämän vuoden Voice of Finland kilpailussa jossa pärjäsi hienosti.

Kriitikoitten ylistämä konsertti kiertue on saanut huikean yleisösuosion. Konsertti palaa nyt Porvooseen. Kahden ja puolen tunnin konsertissa saa kuulla Eagles yhtyeen kaikki suuret hitit.

Viime vuoden konsertti oli aivan huikea.Tule itse kokemaan aivan maaginen ja nostalginen konsertti ilta!

Kesto: 2h30min sisältäen väliajan.

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen! Ennakkoon tilaamalla tarjoilut odottavat sinua valmiina pöydässä kun väliaika alkaa. Ennakkotilaukset viimeistään kaksi päivää ennen näytöstä sähköpostitse osoitteeseen info@fabriken.fi tai arkisin (klo 9-16.00) puhelimitse numeroon 050 356 63 94.

Andra liknande evenemang