Hoppa till innehåll
voice of finland -

The Voice of Finland på Konstfabriken för femte gången

Den populära sångtävlingens tolfte säsong spelas delvis in på Konstfabriken i Borgå i oktober.

Ett av Finlands mest populära program återvänder till Konstfabriken. The Voice of Finland arrangeras för tolfte gången och programmets Blinda Auditions spelas in i Avantisalen på Konstfabriken i Borgå. Nya säsongens inspelningar startar i oktober och Borgåbor och musikvänner kan nu ansöka med till publiken. Programmet visas på Nelonen under vårvintern 2023.

– Vi är väldigt glada över att The Voice of Finland än en gång spelas in på Konstfabriken! Förra säsongernas inspelningar var väldigt lyckade och det gläder oss att Voice kommer tillbaka, kommenterar Event Factorys försäljningschef Johanna Espo.

Espo har ansvarat för förhandlingarna med produktionsbolaget.

I Blinda Auditions avsnittet i The Voice of Finland visas rikligt med vyer från Borgå och samtidigt förstärks Konstfabrikens roll som ett mångsidigt konferens- och kulturcentrum.

– Vi kan visa Borgå som turistmål till den finska publiken och samtidigt lyfta fram Konstfabrikens kulturutbud samt möjlighet som kongresscentrum, påpekar Espo.

Välkommen som publik

The Voice of Finland startar med Blinda Auditions som spelas in 11-18.10.2022 på Konstfabriken, Västra Alexandersgatan 1. Publiken kan ansöka med från och med idag.

Tidtabellen för inspelningarna är enligt följande: tis 11.10 kl. 13:45, tis 11.10 kl. 18:00, ons 12.10 kl. 13:45, ons 12.10 kl. 18:00, tor 13.10 kl. 13:45, tor 13.10 kl. 18:00, mån 17.10 kl. 13:45, mån 17.10 kl. 18:00, tis 18.10 kl. 13:45 och tis 18.10 kl. 18:00.

Observera att det går att anmäla med max sex personer via länken. Större grupper och till flera inspelningar kan man anmälas med via: tvof@itv.com. Det lönar sig vara på plats 15 minuter innan inspelningen startar. Under 16-åringar med endast i sällskap av en vuxen och barn under skolålder tas inte med i publiken. Det är avgiftsfritt att delta i inspelningarna och det är möjligt att delta på flera inspelningar.

The Voice of Finland redan för tolfte gången

The Voice of Finland är den finska versionen av det ursprungliga formatprogrammet The Voice of Holland. Den första säsongen i Finland visades 2011 och då fungerade Elastinen, Lauri Tähkä, Paula Koivuniemi och Michael Monroe som coachar. The Voice of Finland är ett av Finlands mest populära tv-program.

Tilläggsinformation:

Konstfabrikens försäljningschef Johanna Espo
johanna.espo@taidetehdas.fi 040 900 2323