Siirry sisältöön

The Voice of Finland Taidetehtaalla jo viidennen kerran

Suositun laulukilpailun kahdestoista kausi kuvataan osittain lokakuussa Taidetehtaan Avanti-salissa.

The Voice of Finlandin kahdennentoista kauden Ääni Ratkaisee -vaihe kuvataan jälleen Avanti-salissa Porvoossa. Uuden kauden kuvaukset järjestetään 11.-18.10.2022, ja porvoolaiset musiikin ystävät halutaan tietysti mukaan yleisöön Taidetehtaalle. Ohjelma esitetään Nelosella kevättalvella 2023.

– Olemme erittäin tyytyväisiä The Voice of Finlandin paluusta Taidetehtaalle! Porvoossa kuvattujen kausien järjestelyt ovat onnistuneet ja on ilo jatkaa Voicen tiimin kanssa yhteistyötä, Taidetehtaan myyntiorganisaatio Event Factoryn myyntipäällikkö Johanna Espo kertoo.

Espo on myös tällä kertaa vastannut myyntineuvotteluista tuotannon kanssa.   

Porvoon näkymät ovat tulleet tutuiksi Suomen kansalle Ääni Ratkaisee -osion yhteydessä, ja Taidetehdas on saanut ensiluokkaista näkyvyyttä monipuolisena kulttuuri- ja kongressikeskuksena.

– Ohjelma on esitellyt niin Porvoota matkailukohteena kuin Taidetehdasta upeana kulttuuri- ja kongressikeskuksena. Kansallinen TV-näkyvyys on parasta mahdollista mainosta Porvoolle, Espo jatkaa.

Tervetuloa yleisöön

The Voice of Finlandin 12. kausi käynnistyy Ääni ratkaisee -vaiheella. Haluamme jälleen kutsua porvoolaiset musiikinystävät mukaan yleisöön.

Ohjelman kuvausaikataulu näyttää tältä ja mukaan voi ilmoittautua heti: ti 11.10. klo 13:45, ti 11.10. klo 18:00, ke 12.10. klo 13:45, ke 12.10. klo 18:00, to 13.10. klo 13:45, to 13.10. klo 18:00, ma 17.10. klo 13:45, ma 17.10. klo 18:00, ti 18.10. klo 13:45 ja ti 18.10. klo 18:00.

Linkin kautta on mahdollista ilmoittaa mukaan enintään kuuden hengen ryhmiä. Isompia ryhmiä tai useampaan kuvaukseen voivat ilmoittautua sähköpostitse (tvof@itv.com). Paikalle on hyvä saapua 15min ennen kuvauksen alkua. Alle 16-vuotiaat vain aikuisen seurassa, ei alle kouluikäisiä. Kuvauksiin osallistuminen on maksutonta ja useampaan kuvaukseen voi ilmoittautua.

The Voice of Finland jo kahdettatoista kertaa

The Voice of Finland on suomalainen versio hollantilaisesta The Voice of Holland -ohjelmaformaatista, jossa etsitään laulajakykyjä. Suomen ensimmäinen kausi esitettiin 2011 ja silloin tuomareina olivat Elastinen, Lauri Tähkä, Paula Koivuniemi ja Michael Monroe. The Voice of Finland on yksi Suomen katsotuimpia ohjelmia.

Lisätietoja:

Taidetehtaan myyntipäällikkö Johanna Espo
johanna.espo@taidetehdas.fi, 040 900 2323