Siirry sisältöön
Tiiliseinä

Arvonnan säännöt

Arvonta Kongressi meeting & events tapahtumassa 10.-11.4.2024 kulkukorttinsa Taidetehtaan messuosastolla (150) skannanneiden kesken.

 1. Arvonnan järjestäjä
  Porvoo Event Factory Oy Ab
  Y-tunnus: 2386999-9
  Osoite: Porvoo Event Factory Oy Ab
  23869999
  PL100
  80020 Kollektor Scan
 2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
  Osallistuminen arvontaan on mahdollista Kongressi meeting & events -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 10.-11.4.2024 skannaamalla vierailijan kulkukortissa oleva QR-koodi Taidetehtaan messuosastolla (150) messujen aukioloaikana.

  Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.
 3. Voittajien valitseminen ja ajankohta
  Voittaja (1 kpl) arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonta tapahtuu 12.4.2024. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 4. Palkinnot
  Arvonnan palkinto on 2 kappaletta lippuja Ismo Leikola – Sanomista kiertueen esitykseen Taidetehtaalla 12.6.2024 klo 19. Palkinnon arvo on 39,50 €/kpl. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai tapahtumaan.
 5. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
  Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja Porvoo Event Factoryn päätöksiä. Porvoo Event Factory pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli tällaisia muutoksia joudutaan tekemään, ilmoitetaan niistä näillä arvontaa koskevilla sivuilla.
 6. Henkilötietojen käsittely
  Porvoo Event Factory käsittelee arvontaan osallistuvien tietoja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Osastumalla arvontaan osallistuja antaa luvan käyttää tietojaan Porvoo Event Factoryn suoramarkkinointiin.
  Tietosuojaseloste
 7. Voittajien nimien julkaiseminen
  Voittajien nimiä ei julkaista.
 8. Järjestäjän ja arvontaan osallistujan vastuut
  Porvoo Event Factory vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Porvoo Event Factory sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

  Porvoo Event Factory ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
 1. Muut ehdot
  Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Porvoo Event Factoryn niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien Porvoo Event Factoryyn riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

  Porvoo Event Factory pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

  Muutoksista ilmoitetaan Porvoo Event Factoryn verkkosivuilla osoitteessa taidetehdas.fi

  Mitkään Porvoo Event Factoryn järjestämät arvonnat Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen arvontaan osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista arvontojen osalta.