Siirry sisältöön

Taidetehtaan Studio

Taidetehtaan Studiossa järjestetään työpajoja ja kursseja niin lapsille, aikuisille kuin ikäihmisille.

B-rapun yhteydessä, toisessa kerroksessa, sijaitsee Taidetehtaan Studio. Studioon kuuluu kaksi opetustilaa, josta toinen on musiikin opetustila ja toinen kuvataiteen.

Miten löydän Studioon?

Lähin sisäänkäynti

Studion lähin sisäänkäynti on Läntisen Aleksanterinkadun puolelta, Aleksanterinkaaren risteyksen läheisyydestä, löytyvä B-rapun ovi. Studio sijaitsee toisessa kerroksessa heti oikealla. B-rapun yhteydessä ei ole hissiä.

Pääovien kautta

Nouse lämpiön portaita 2. kerrokseen ja jatka sieltä lämpiön ylittävälle sillalle. Seuraa valkoisia lattiatarroja Studioon.

Esteetön kulku

Studioon pääsee esteettömästi Kauppakujan kautta (ovi H&M:n vastapäätä). Ota hissi 2. kerrokseen. Kävele lämpiön ylittävälle sillalle ja seuraa sieltä valkoisia lattiatarroja Studioon.

Musiikin opetustila

Musiikin opetustilaa hallinoin Porvoon seudun musiikkiopisto, joka järjestää tilassa musiikkiopetusta ja oppilaskonsertteja.

Maire Aakko

Musiikkiopiston apulaisrehtori, Porvoo ja Askola

Taidestudio

Taidestudiota hallinnoi Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut. Tilassa järjestetään muun muassa Porvoon kansalaisopiston piirustus- ja maalauskursseja ja nuorten avoimia taidepajoja.

Taidestudion voi vuokrata myös kokouksia tai vaikkapa lapsen syntymäpäiväjuhlia varten. Studiossa on tilaa noin 30 hengelle. Tilasta löytyy 14 pöytää, 25 tuolia, iso näyttö, maalaustelineitä, jääkaappipakastin, uuni, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Kaikki tarvikkeet tarjoilua varten tuodaan itse.

Hinnasto 1.1.2024 alkaen
21 €/tunti
63 €/päivä
104 €/viikonloppu

Vuokraan kuuluu tilan käyttö. Tarvikkeet ja materiaalit tuodaan itse.

Pitkäaikaiset vuokrasopimukset taidetoiminnan järjestäjille neuvotellaan erikseen.

Studion käyttö on ilmaista taiteen perusopetuksen järjestäjille.

Veronica Svenskberg

Kulttuuripalvelukoordinaattori