Siirry sisältöön
Taidetehdas ilta-aikaan

Taidetehtaan palvelut

Syö, tee, tunne, nauti ja shoppaile. Löydä oma taiteenlajisi Taidetehtaalla.

Voice of Finland Taidetehtaalla

Taidetehtaan kokous- ja tapahtumatilat

Järjestä kokous tai tapahtuma Taidetehtaalla. Taidetehtaan tilat taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Voit järjestää Taidetehtaalla 10-2000 hengen tapahtumia.

Fabriken

Taidetehtaan ravintolat

Taidetehtaalla toimii kaksi ravintolaa. Fabriken ja Sinne Porvoo. Fabrikenista voit tilata myös väliaikatarjoilut Taidetehtaan tapahtumiin.

Porvoon Taidehalli

Porvoon Taidehalli

Porvoon Taidehalli on Taidetehtaalla sijaitseva näyttelytila, jossa pääset kokemaan nykytaiteen eri ilmaisumuotoja. Porvoon Taidehallin näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näyttelytila koostuu yhdestä päänäyttelystä sekä kahdesta pienemmästä näyttelytilasta Fikka ja Kulma.

Taidetehtaan Kauppakuja

Taidetehtaan myymälät

Löydät Taidetehtaalta muoti- ja kauneusliikkeiden keskittymän aivan kulttuuri- ja kongressikeskuksen yhteydestä.

Auditoriot

Bio Rex

Taidetehtaalla sijaitsevasta elokuvateatteri Bio Rexistä löytyy neljä teatterisalia. Erikoisuuksia ovat ykkössalista löytyvä viisipaikkainen katsoja-aitio sekä 50 –paikkainen REX –sali, jonka leveät istuimet ovat säädettävissä rennompaan istuma-asentoon.

Taidetehtaan tanssikoulu

Taidetehtaan tanssikoulu

Taidetehtaan Tanssikoulu on tanssin taiteen perusopetusta antava koulu Porvoon Taidetehtaalla. Tarjolla on laajasti laji- ja tasovaihtoehtoja kaikenikäisille tanssin harrastajille. Lukujärjestyksessä on huomioitu innokkaat aloittajat kuin myös vanhat oppilaat pitkäjänteisen harrastamisen näkökulmasta. Meillä voi harrastaa koko perhe! Elämyksiä, iloa, haasteita ja mahdollisuuksia, ammattitaitoisten opettajien johdolla. Tätä kaikkea tarjoaa Taidetehtaan Tanssikoulu!