Siirry sisältöön
Taidetehdas ilta-aikaan

Taidetehtaan palvelut

Syö, tee, tunne, nauti ja shoppaile. Löydä oma taiteenlajisi Taidetehtaalla.

Fabriken

Taidetehtaan ravintolat

Taidetehtaalla toimii kolme ravintolaa. Fabriken, Sinne Porvoo sekä Villinä Café & Bar. Fabrikenista voit tilata myös väliaikatarjoilut Taidetehtaan tapahtumiin.

Taidetehtaan Kauppakuja

Kauppakuja

Taidetehtaan Kauppakuja on muoti- ja kauneusliikkeiden keskittymä kulttuuri- ja kongressikeskuksen yhteydessä.

Auditoriot

Bio Rex

Taidetehtaalla sijaitsevasta elokuvateatteri Bio Rexistä löytyy neljä teatterisalia. Erikoisuuksia ovat ykkössalista löytyvä viisipaikkainen katsoja-aitio sekä 50 –paikkainen REX –sali, jonka leveät istuimet ovat säädettävissä rennompaan istuma-asentoon.

Taidetehtaan tanssikoulu

Taidetehtaan tanssikoulu

Taidetehtaan Tanssikoulu on tanssin taiteen perusopetusta antava koulu Porvoon Taidetehtaalla. Tarjolla on laajasti laji- ja tasovaihtoehtoja kaikenikäisille tanssin harrastajille. Lukujärjestyksessä on huomioitu innokkaat aloittajat kuin myös vanhat oppilaat pitkäjänteisen harrastamisen näkökulmasta. Meillä voi harrastaa koko perhe! Elämyksiä, iloa, haasteita ja mahdollisuuksia, ammattitaitoisten opettajien johdolla. Tätä kaikkea tarjoaa Taidetehtaan Tanssikoulu!

Voice of Finland Taidetehtaalla

Taidetehtaan kokous- ja tapahtumatilat

Järjestä kokous tai tapahtuma Taidetehtaalla. Taidetehtaan tilat taipuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Voit järjestää Taidetehtaalla 10-2000 hengen tapahtumia.