Siirry sisältöön

PAIKKASI SUURIIN KOHTAAMISIIN JA INSPIROIVIIN TILAISUUKSIIN

Taidetehdas on moneen taipuva tapahtumatalo Porvoossa, alle tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta ja puoli tuntia Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Vanhan tehdasrakennuksen tunnelma ja taiteen läheisyys tekevät Taidetehtaasta inspiroivan ympäristön kokouksille ja yritystapahtumille. Idylliseen Vanhaan Porvooseen on vain lyhyt kävelymatka. Taidetehtaalla järjestetään 10-1000 hengen tapahtumia, mutta kaikki tilat käyttöönottaen Taidetehtaalla on mahdollista järjestää jopa 2000 hengen tilaisuuksia. Voit tilata kauttamme myös striimauspalvelut ja hybridikokouksen tekniset ratkaisut.

Taidetehtaan kokouspalveluille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki Joutsenmerkki.

Avanti-sali

Avanti-sali

Avanti-sali on Taidetehtaan sydän ja suurin tila jolla on monipuoliset käyttömahdollisuudet. Salia voi käyttää tasalattialla tai kalustaa halutulla tavalla. Tilaan mahtuu ajamaan myös autolla.

Tehdassali

Tehdassali

Avanti-salin vieressä oleva Tehdassali muotoutuu monenlaiseen tarpeeseen mm. kokouksiin, messuihin, näyttelyihin, illallisiin, klubi-iltoihin, konsertteihin sekä teatteriin.

Taidetehtaan kokoushuoneet

Kokoushuoneet

Taidehallia vastapäätä Taidetehtaan toisessa kerroksessa sijaisevat kokoushuoneet Alba, Eklöf, Fiskars, Ensio ja Haikka.

Kokoushuoneet

Kokouspaketit

Varaa kokouspäivä Taidetehtaalle. Valitse joko kokopäivän tai puolen päivän paketti. Suunnittelemme ja ideoimme mielellämme tarpeisiisi sopivat tilat ja tarjoilut.

Taidetehtaan auditoriot

Auditoriot

Taidetehtaan auditoriot sijaitsevat elokuvateatteri Bio Rexin tiloissa. Auditoriot ovat vuokrattavissa päivisin kokous- ja seminaarikäyttöön.

Taidetehtaan lämpiö

Muut tilat

Taidetehdas muuntautuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja kaikki tilat käyttöön ottamalla Taidetehtaalla on mahdollista järjestää jopa 2000 hengen tilaisuuksia.

ME PALVELEMME SINUA

Taidetehtaan myyntipalvelu

Christel Toivo
+358 45 343 9770
christel.toivo@taidetehdas.fi

Johanna Espo
+358 40 900 2323
johanna.espo@taidetehdas.fi

Visit Porvoo

Yhdistä työ ja vapaa-aika

Vanha Porvoo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Taidetehtaalta. Majoitu, shoppaile, nautiskele hyvästä ruoasta ja Porvoon tunnelmasta.