Avanti-sali on Taidetehtaan suurin tila. Salin tiiliseinät ja ikkunat, betonilattia sekä salin alkuperäiset pylväät muistuttavat historiasta ja salin alkuperäisestä käyttötarkoituksesta. Sali on vanha traktorirakennushalli, josta tuli Avantin Suvisoitto-festivaalien päänäyttämö vuonna 1986.

Salin erityispiirre on sen monipuoliset käyttömahdollisuudet. Salia voi käyttää tasalattialla ja kalustaa halutulla tavalla tapahtumaa varten. Tilaan mahtuu ajamaan jopa autolla sisään. Salin etuosassa voidaan lattiaan avata madallettu osa eli monttu, joka soveltuu esimerkiksi intiimin illallisen tai klubin järjestämiseen noin 150 hengelle. Kun salin takaosaan rakennetaan nouseva katsomo, saliin mahtuu yhteensä 560 henkeä istumaan esimerkiksi seminaariin tai konserttiin.

Avanti-salin yhteydessä on Backstage-tila ja pukuhuoneet.

Avanti-salin valoisa ja juhlallinen lämpiö toivottaa tervetulleeksi jo ennen tapahtuman alkamista ja siinä on mukava käydä taukokeskustelut tai kohottaa malja tapahtuman kunniaksi. Avanti-salin tapahtuman yhteyteen voi varata lämpiön esimerkiksi näyttelytilaksi.


Lisätietoja:

myyntipalvelu@taidetehdas.fi

050 564 8776