Siirry sisältöön
Työpaja Taidetehtaalla

Oheisohjelmaa Taidetehtaalla

Vierailu taidenäyttelyssä tai työpaja taiteilijan kanssa sopii mainiosti tauko-ohjelmaksi kokouksen oheen.

Taidetehtaan toisessa kerroksessa sijaitseva Porvoon Taidehalli esittelee vierailijoille vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä. Taidehalli koostuu yhdestä päänäyttelystä sekä kahdesta pienemmästä näyttelytilasta. Galleria Fikka on pieni näyttelytila, joka esittelee media- ja installaatiotaidetta ja Galleria Kulman toiminnan painopisteenä on maalaustaide.

Tiloissa toimii lisäksi Yrjö A. Jäntin taidekokoelma. Taidehallin kaupasta voi lisäksi ostaa paikallista taidetta mukaansa. Taidehallin näyttelyihin on vapaa pääsy.

Taidetehtaalla työskentelee useita taiteilijoita ja osa heistä järjestää taide- tai käsityöpajoja työhuoneissaan. Työpaja on oiva tapa tutustua taiteilijan työhön ja samalla käyttää omia käden taitoja. Varaa tilaisuutesi yhteyteen joko keramiikka- tai maalaustyöpaja. Työpajojen kesto on n. 2 tuntia.

Voit tilata myyntipalvelumme kautta myös yksityisnäytöksen elokuvateatteri Bio Rexiin.

Vanha Porvoo sijaitsee vain kävelymatkan päässä Taidetehtaalta ja voit hyvin yhdistää päivääsi vierailun Vanhan Porvoon kujille ja kaduille. Porvoo tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisia elämyksiä ja aktiviteetteja. Lisätietoja Porvoon elämyksistä löydät Visit Porvoon sivustolta.

Lisätietoja:
myyntipalvelu@taidetehdas.fi
050 564 8776

Porvoon Taidehalli

Porvoon Taidehalli

Avoinna: ti-pe klo 10-18, la-su klo 11-16 (ma suljettu).