Siirry sisältöön

PORVOON TAIDEHALLI

Tervetuloa avajaisiin 7.9. klo 17.00
Ti-pe klo 10-18, la-su klo 11-16 (ma suljettu).
Taidetehtaan 2. kerroksessa. Vapaa pääsy.

Porvoon Taidehalli on Taidetehtaalla sijaitseva näyttelytila, jossa pääset kokemaan nykytaiteen eri ilmaisumuotoja. Porvoon Taidehallin näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näyttelytila koostuu yhdestä päänäyttelystä sekä kahdesta pienemmästä näyttelytilasta Fikka ja Kulma.

Päänäyttelyissä esillä ovat ajankohtaisia nykytaiteen taiteiljoita. Galleria Fikka on pieni näyttelytila, joka esittelee media- ja installaatiotaidetta. Galleria Kulma toiminnan painopisteenä on nostaa esiin uran alussa olevia taiteilijoita ja näyttelyt koostuvat pääosin kuvataiteesta.

Porvoon Taidehallissa järjestetään myös laaja oheisohjelma kulttuuritapahtumia kuten konsertteja, lastenteatteria ja luentoja.

Porvoon Taidehalli on osa Porvoon kaupungin kultturipalveluita.

TULEVAT NÄYTTELYT 2023

Porvoon Taidehalli
26.10. – 12.11. Pavel Semchenko & Anis Kronidova
17.11. – 31.12. Antti Tolvi

Galleria Fikka
08.09. – 15.10. Ieva Balode
17.11. – 24.12. Marja Saleva

Galleria Kulma
26.10. – 12.11. Pavel Semchenko & Anis Kronidova
17.11. – 31.12. Porvoon Taiteilijaseura

TAITEILIJARESIDENSSI

Taidetehtaalla sijaitsevassa residenssissä vierailee vuosittain kymmeniä ammattitaiteilijoita sekä Suomesta että ulkomailta. Vierailuja järjestetään avoimen haun kautta ja yhteistyössä eri järjestöjen kanssa. Toimintaa ylläpitää kaupungin kulttuuripalvelut.

Lisää tietoja löydät Porvoon kaupungin sivuilta.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa Porvoon Taidehallin ja Galleria Vanhan Kappalaisentalon näyttelyistä > Tilaa uutiskirje lähettämällä viesti osoitteeseen: kulttuuri@porvoo.fi

TAIDEHALLIN KAUPPA

Porvoon Taidehallissa on pieni taide- ja design-tuotteiden myyntipiste. Myynnissä on ensisijaisesti porvoolaisten ja itäuusimaalaisten taiteilijoiden ja käsityöläisten taide-esineitä ja töitä sekä pienyritysten tuotteita. Valikoimasta löydät myös Porvoo-aiheiset lahjat.

Ota yhteyttä: 040 730 9273, taidehalli@porvoo.fi
kulttuuripalvelut