Siirry sisältöön

PORVOON TAIDEHALLI

Ti-pe klo 10-18, la-su klo 11-16 (ma suljettu).
Heinäkuu: Ti-pe klo 10-16, la-su klo 11-16 (ma suljettu).
Taidetehtaan 2. kerroksessa. Vapaa pääsy.
Juhannus 2022: to 23.6. klo 10-14, pe 24.6 – la 25.6. suljettu, Su 26.6. auki

Porvoon Taidehalli on Taidetehtaalla sijaitseva näyttelytila, jossa pääset kokemaan nykytaiteen eri ilmaisumuotoja. Porvoon Taidehallin näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Näyttelytila koostuu yhdestä päänäyttelystä sekä kahdesta pienemmästä näyttelytilasta Fikka ja Kulma.

Päänäyttelyissä esillä ovat ajankohtaisia nykytaiteen taiteiljoita. Galleria Fikka on pieni näyttelytila, joka esittelee media- ja installaatiotaidetta. Galleria Kulma toiminnan painopisteenä on nostaa esiin uran alussa olevia taiteilijoita ja näyttelyt koostuvat pääosin kuvataiteesta.

Porvoon Taidehallissa järjestetään myös laaja oheisohjelma kulttuuritapahtumia kuten konsertteja, lastenteatteria ja luentoja.

Porvoon Taidehalli on osa Porvoon kaupungin kultturipalveluita.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa Porvoon Taidehallin ja Galleria Vanhan Kappalaisentalon näyttelyistä > Tilaa uutiskirje lähettämällä viesti osoitteeseen: kulttuuri@porvoo.fi

TAIDEHALLIN KAUPPA

Porvoon Taidehallissa on pieni taide- ja design-tuotteiden myyntipiste. Myynnissä on ensisijaisesti porvoolaisten ja itäuusimaalaisten taiteilijoiden ja käsityöläisten taide-esineitä ja töitä sekä pienyritysten tuotteita. Valikoimasta löydät myös Porvoo-aiheiset lahjat.

Ota yhteyttä: 040 730 9273, taidehalli@porvoo.fi
kulttuuripalvelut